2777
2789
عنوان

کمممک نوشتن نامه اداری

172 بازدید | 13 پست

میخوام یه نامه بزنم به رییسم که بهم وام بدن آخه اسم منو گذاشتن آخر 

کی میتونه کمک کنه چیز بنویسم نامه که زودتر بهم بدن خیلی نیاز دارم به پوله

ریاست محترم ....

با عرض سلام و احترام به استحضار میرساند اینجانب.....  تقاضای  وام  به مبلغ .... دارم و از آن مقام محترم خواهشمندم اقدامات لازم را مبذول فرمایید 

با نهایت احترام .....

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕برای پرواز در ارتفاع بالا ...بالهای قوی لازم داشتم ،رنج هایم را نگریستم به شادی هایم فکر کردم..به عبور و مرور  آدمها در زندگیم ... و آنگاه بود که دریافتم به هیچ کس جز خدا اعتماد نباید کرد. سراسیمه به سمتی بازگشتم که نشانی او بود...پذیرفت مرا دست بلاکیف مهربان ش را حس کردم ، و حالا نیک میدانم برای پرواز بایدکه ،بالهایم را تمرین میداد .هیچ چیز در زندگی اتفاقی نیست. 

هوش مصنوعی الان درد بی درمونم درمان میکنه. مینویسه برات

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[نام شما]  

[آدرس شما]  

[شماره تماس]  

[تاریخ]  

به: [نام و نام خانوادگی مسئول مربوطه]  

[نام بانک یا مؤسسه مالی]  

[آدرس بانک یا مؤسسه]  

موضوع: درخواست وام فوری  

با سلام و احترام،  

اینجانب [نام شما]، با کد ملی [کد ملی شما]، به منظور تأمین نیازهای مالی فوری خود، درخواست وام فوری به مبلغ [مبلغ وام] را دارم. با توجه به شرایط مالی و نیازهای ضروری، خواهشمندم در بررسی و تسریع این درخواست مساعدت فرمایید.  

با تشکر و احترام،  

[امضا]  

[نام شما]

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

چت جی بی تی فارسی هم خوب جواب میده؟

همینی ک نوشتم ai داده. درستش کن بفرست

ریاست محترم ....با عرض سلام و احترام به استحضار میرساند اینجانب..... تقاضای وام به مبلغ .... دارم ...

ممنون میخوام یکم سوز دار باشه . نمیدونم چطور بنویسم بدلیل نیاز مبرم مالی که تاثیرگذار باشه جنبه تصنعی نداشته باشه

ممنون میخوام یکم سوز دار باشه . نمیدونم چطور بنویسم بدلیل نیاز مبرم مالی که تاثیرگذار باشه جنبه تصنع ...

لازم نیست نامه خیلی قلمبه سلمبه باشه 

عادی بنویس به علت شدید نیاز مالی درخواست مساعدت دارم 

🇵🇸🇮🇷🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹تاپیک های صلوات تگم کنید

ممنون میخوام یکم سوز دار باشه . نمیدونم چطور بنویسم بدلیل نیاز مبرم مالی که تاثیرگذار باشه جنبه تصنع ...

آقای رئیس 

مرفه بی درد لعنتی 

درد بی پولی کشیدی ؟ وام میخوااااام میفهمی ، اسکول خان امضا کن اون برگه ی کوفتی رو ! وام رو بده ، 

جون مادرت رئیس،  این تن بمیره خیلی کارم گیره ، جبران میکنم . حالا امضاش کن آفرین پسر خوب .

😂😂😂

برای نشوندن یه لبخند خوشگل روی لبهای قشنگت 😍

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕برای پرواز در ارتفاع بالا ...بالهای قوی لازم داشتم ،رنج هایم را نگریستم به شادی هایم فکر کردم..به عبور و مرور  آدمها در زندگیم ... و آنگاه بود که دریافتم به هیچ کس جز خدا اعتماد نباید کرد. سراسیمه به سمتی بازگشتم که نشانی او بود...پذیرفت مرا دست بلاکیف مهربان ش را حس کردم ، و حالا نیک میدانم برای پرواز بایدکه ،بالهایم را تمرین میداد .هیچ چیز در زندگی اتفاقی نیست. 

ریاست محترم...

جناب آقای... / سر کار خانم...

با احترام، به استحضار می رساند این جانب .... متولد ... با کدملی... که از تاریخ .... در این سازمان/ موسسه/ مرکز  مشغول به کار شده ام، به جهت مشکلات اقتصادی( هزینه شهریه فرزندان، هزینه تامین اجاره مسکن و ....) نیاز به دریافت وام مذکور را دارم... و پیشاپیش از بذل توجه و همکاری شما در مورد اختصاص زودتر این وام به اینجانب کمال تشکر را دارم...

با تشکر

نام و نام خانوادگی

شماره تماس

تاریخ

امضا

[نام شما]  

[آدرس شما]  

[شماره تماس]  

[تاریخ]  

به: [نام و نام خانوادگی مسئول مربوطه]  

[نام بانک یا مؤسسه مالی]  

[آدرس بانک یا مؤسسه]  

موضوع: درخواست وام  

با سلام و احترام،  

اینجانب [نام شما]، با کد ملی [کد ملی شما]، در شرایطی دشوار و بحرانی به سر می‌برم که ناچارم به درگاه شما روی آورم. زندگی‌ام به‌گونه‌ای رقم خورده که اکنون در آستانه ناامیدی و یأس قرار دارم.  

به دلیل [شرح مختصر از شرایط مالی، مانند بیکاری، هزینه‌های درمان، یا مشکلات خانوادگی]، توانایی تأمین نیازهای اساسی خود و خانواده‌ام را از دست داده‌ام. هر روز با نگرانی و اضطراب به آینده نگاه می‌کنم و این فشار روحی بر من و عزیزانم بسیار سنگین است.  

به همین دلیل، از شما خواهش می‌کنم با نگاهی انسانی و دلسوزانه به درخواست من توجه فرمایید و در صورت امکان، وامی به مبلغ [مبلغ وام] به من اعطا کنید. این کمک می‌تواند نجات‌دهنده‌ای باشد برای من و خانواده‌ام و به ما فرصتی دوباره برای بازسازی زندگی‌مان بدهد.  

از صمیم قلب امیدوارم که صدای من به گوش شما برسد و بتوانید در این لحظه سخت یاری‌گر من باشید.  

با کمال تشکر و احترام،  

[امضا]  

[نام شما]

😂😂😂😂بهش گفتم لحنت ملتمسانه باشه