2777
2789
خیلی سطح پایینه . دختر داییم زیست خوند اونجا اصلا دانشگاه خوبی نیست

جدی؟ ای بابا مجبورم برم چون حوصله کنکور ندارم دیگ 

از خوابگاه و ایناش اطلاعی نداری راجب این چیزا بهتون چیزی نگفتن دختر داییتون؟ 

شهرشو نمیدونین چطوریه ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدی؟ ای بابا مجبورم برم چون حوصله کنکور ندارم دیگ از خوابگاه و ایناش اطلاعی نداری راجب این چیزا بهتو ...

من خودم بجنوردی ام . شهرم شهر خوبیه ، قشنگه مردم خوبی داره خوابگاهش هم دختر داییم نیگفت تمیز و خوبه ولی دانشگاه لول پایینیه غفط هم دختر هستش رشتت چیه؟؟

من خودم بجنوردی ام . شهرم شهر خوبیه ، قشنگه مردم خوبی داره خوابگاهش هم دختر داییم نیگفت تمیز و خوبه ...

بعد از مدت ها اومدن تو سایت🙂😂و اومدم شهرتون همون دانشگاه 

مهندسی صنایع

راضی از دانشگاهت؟؟

راضیم بدیای خودشم داره سلف و رسیدگی هایی ک نمیکنن اینا 

استادا هم خوبن دیگ در حد خودشون 

میدونی چون دانشگاه های دیگ نرفتم نمیتونم مقایسه کنم بهت بگم

راضیم بدیای خودشم داره سلف و رسیدگی هایی ک نمیکنن اینا استادا هم خوبن دیگ در حد خودشون میدونی چون دا ...

ممنون فقط لطفا بگین خوابگاه داره یا نه

دولتیه هزینش ترمی چند میفته

لایک نکن

ممنون فقط لطفا بگین خوابگاه داره یا نهدولتیه هزینش ترمی چند میفته

خوابگاه داره ولی یهو میای میبینی بلاتکلیفن 

حتما دفترچه پیوست رو بخون قشنگ ببین سال دیگ زده ارائه خوابگاه یا نه حتما حتما بخون 

خوابگاه رضوان دانشگاه متاسفانه دولتی نیست هزینش فعلا ترمی ۳-۳/۵ هست خوابگاه های خودگردان داخل شهر هم ترمی ۴ـ۵ به بالا بسته به تعداد افراد داخل اتاق

خوابگاه داره ولی یهو میای میبینی بلاتکلیفن حتما دفترچه پیوست رو بخون قشنگ ببین سال دیگ زده ارائه خوا ...

برای ما زده بودن خوابگاه ارائه‌ میشه ولی بعد اومدیم دیدیم ک گفتن ۲ ترم یه دفترچه هست ک اصلاحیه هارو میزنن بعد از دفترچه‌ اصلی میاد بیرون اونو حتما بخون راجب دانشگاه ها یهو میبینی ظرفیت خوابگاه ها پر شده مجبور میشی بری خودگردان