2777
2789
عنوان

متاهلا خودتون با سیاستید یا شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 26 پست
شوهرم زبون چرب و نرمی داره

همون سیاسته دیگه😂

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ زندگی با سیاست سرپا نمیمونه گلمفقط با صداقت و دوستی و همدلی سرپا میمونه

من از صداقت ضربه خوردم 

برای دیگران سیاست بایدداشته باشی ک متاسفانه تو ذاتم نیست

شوهرم بدتر از خودم

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

خودم احساس میکنم بسیااار سیاست دارمچون با رفتارم هر کسی رو بخوام تابع خودم میکنم یا نخوام دورش میکنم ...

وای یاد ما هم بده

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره

[QUOTE=357053573]هیچ زندگی با سیاست سرپا نمیمونه گلم فقط با صداقت و دوستی و همدلی سرپا میمونه 

والا جاری من سلیطه هست شوهرش براش میمیره اونوقت منی که همیشه هوای شوهرمو داشتم اخرسر شدم گدا 

بنظرم مردا جنبه ی محبت و فداکاری ندارن عزیزم باید سلیطه باشی تا مردتم بخادت

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
خوب در مقابل دیگران که صداقت بهترین سیاست نیست.

شما زندگی مشترک رو گفتی

البته در قبال دیگران هم واقعا همیشه از جانب خودم همین رو دارم و راضی هستم

اگر احساس کنم کسی برام خطری داره سعی می کنم ازش دوری کنم. از آدم های اهل نقشه و دو رو و دغل باز

ترجیح میدم معاشرتم رو باهاشون قطع یا کم کنم به جای اینکه مثل خودشون باشم. اونطوری بودن به آدم آسیب می زنه

شما زندگی مشترک رو گفتیالبته در قبال دیگران هم واقعا همیشه از جانب خودم همین رو دارم و راضی هستماگر ...

میدونه چیه تو جامعه امروز همه دغل باز و دو رو شدن. حداقل تو محیط کار اینطوریه که صداقت به تنهایی جواب نیست. از طرفی نمیشه دور همه رو هم خط کشید و از همه دوری کرد. تعداد افراد با صداقت واقعا کم شده.

[QUOTE=357053573]هیچ زندگی با سیاست سرپا نمیمونه گلم فقط با صداقت و دوستی و همدلی سرپا میمونه والا ج ...

اصلا حرفت رو قبول ندارم

با سیاست تا ی زمانی میتونی همه ر و نگه داری

وقتی دستت رو بشه دیگه همه چی نابود میشه