الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای ماها که ابرو نداریم بهترین تصمیمه من انجام دادم دوسال پیش با ژل ابرو مرتب میکنم اصلا هم سیخ سیخ نمیشه فقط هر دوهفته یه بار باید یک دقیقه وقت بزاری کوتاه کنی تازه من کوتاهم نمیکنم ژل میزنم رویهم میخوابه پرترهم دیده میشه
جدی؟نظرات بقیه را دیدم دلسرد شده بودمآخه از میکرو و فیبروز و اینا خوشم نمیادشما کدوم شهر انجام دادید ...
میکرو فیبروز رو هی باید بری ترمیم کنی اولش قشنگه بعد کم رنگ میشه و باز باید هزینه کنی ولی کاشت زمان میبره تا جابیفته و مراحل ریزش و رویش رو پشت سر بزاری ولی به مرور قلقش دستت میاد قشنگ ترم میشه .من تهرانم
به جنس مو و تکنسین ات بستگی داره من خودم اونها کلنجار میرفتم که چیکار کنم طبیعی به نطر بیاد یه وقتهایی از ته کوتاه میکردم بد میشد مثل آقایون که از ته موهاشون رو کوتاه میکنن سیخ سیخی میشه موهاشون ولی وقتی بلند میشه رویهم میخوابه قشنگتر میشه