2777
2789

اینجا حکایت این شعر که میگه 

افسرده دل افسرده کند انجمنی را

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اينستا مسابقه كي خوشبخت تره اينجا كي بدبخت تره

وای خیلی با حال گفتی.منم یه دفه پیش خودم فکر میکردم چرا اونایی که تو اینستان خوشبختن ولی نی نی سایت اینجوریه

خدایا شکرت که با معجزه های زیبات سورپرایزم کردی.خدایا شکرت که به من یه فرزند پسر سالم و صالح و عاقل دادی.

خوب اینجا یه گروهی که بچه ها از هم کمک میخان بیاد بپرسه من چرا خوشبختم خوب معلومه از مشکلات و دغدغه هاش سوال میکنه

هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده.

اره  انگار  اينجا  فقط  واسه درد دل  هست اتفاقا  امروز يكي از كاربرا  نوشته بود  من  خيلي خوشبختم  شوخرم  خيلي  خوبه  مشكلي  ندارم   ولي   اگر  تاپيك  بزنم اينا را بگم  همه  ميان  مي گن  خوب  به  ماچه !!!

من یه نمونه. عروسه خوشبخت هستم(؛ 

ولی نمیدونم چ تاپیکی بزنم/؛

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
سلام اینجا هرکس از خوشبختی یا موفقیتش بگه یا دروغگوئه یا داره پُز میده:)

کی گفته؟؟/؛ عاقای جوانمردبازهمه رو جمع بستی؟/:

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!!