2777
2789
عنوان

تاپیک جاری پزشک

1419 بازدید | 33 پست

من نمیتونم به اون خانم حرفی بزنم . چون تو موقعیت اون نیستم . اما خیلی عجیب بوده یه عده اومدن آنقدر جایگاه پزشک رو تخریب کردن.وتقعا جز حسادت برداشت دیگه ای ندارم . عزیزم شما باید با این واقعیت رو به رو بشی ک شغل ایشون پرستیژ بالایی داره از جایگاه اجتماعی خیلی خوبی برخورداره ولی این موضوع به معنی این نیست ک خانم دار ارزشی نداره . من خانم خانه دار میشناسم انقدرررر اعتماد بنفس بالایی داره آنقدر برای خودش و خانواده اش ارزش قائله همه اطرافیان به چشم یه ملکه نگاهش میکنن .تربیت و فرهنگ آدما چیزی نیست ک با تحصیلات تضمین شده باشه . 

یه نکته دیگه . من خودم شاغلم . درآمد خوبی هم دارم خداروشکر . ولی شغل من فقط برای وقتیه ک سرکارم هستم . وقتی میام خونه پیش خانواده همسرم پیش فامیلا و دوست و آشنا یه آدم عادی و معمولی ام و هرگز تفاوتی بین خودم و بقیه نمیبینم . هیچوقت هم از شغلم و مسائل کاری تو خونه و جمع دوستانه حرفی نمیزنم . هیچوقت خودمو برتر از بقیه نمیدونم بخاطر شاغل بودن .  

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال بابا حسودن

ففط اون ک گفته بود پزشکی تحفه ای نیست نه مادر خوبیه نه همسر خوبی. بابا دکتره هیولا ک نیست . 

اینجا شده عقده گشایی نسبت ب افراد موفق و زحمت کش

خیلی زشته واقعا خیلی کامنت منفی بود تو اون تاپیک . حالا نمیدونم عقده گشایی بود یا قصدشان دلداری دادن به استارتر بود

باهات موافقم . ولی اولین کسی که جایگاه پزشک رو زیر سوال برد خود همون خانم دکتر بود که با یه یه لا قب ...

مطمعن باش اکثر کسایی که تو نی نی سایت میگن پزشک هستیم دروغ میگن شاید 99 درصد دروغه

دقیقا به شخصیت مونده 

من یه جاری دارم معلم هست اصلا انگار نه انگار نه قیافه میگیره نه چیزی جدی هست و باشخصیت

ولی یه جاری دارم خانه داره جوری خودشو میگیره انگار دختر ناصرالدین شاه قاجاره 

منم الان خوندممن که جاری ندارم ولی به نظرم خوبه با سواده و با کلاسقطعا سرش تو زندگی خودشه

اون پزشک سرش تو زندگی خودشه ولی اطرافیان سرشون تو زندگی اونه

باهات موافقم . ولی اولین کسی که جایگاه پزشک رو زیر سوال برد خود همون خانم دکتر بود که با یه یه لا قب ...

شاید مراسم خواستگاری‌بوده فقط . آخه چرا پزشک باید با یه آدم معمولی ازدواج کنه . اونم میگرده دنبال یکی مثل خودش . حداقل از نظر مالی اوکی‌باشه

کلا نی نی سایتیا بشدت حساس و حسود هستن نسبت به پزشکا خوشمون بیاد یا نیاد مخالفت بکنیم یا نکنیم تو ای ...

حسادت بود ک می‌بارید از تاپیک . اون سالها تلاش کرده پزشکی قبول شده بعد هم سالها زحمت کشیده اون درسای سخت رو خوندم ک ب اینجا برسه . همون موقع ک امثال‌اون آدما تو خواب ناز و گردش و تفریح بودن

خیلی زشته واقعا خیلی کامنت منفی بود تو اون تاپیک . حالا نمیدونم عقده گشایی بود یا قصدشان دلداری دادن ...

استارتر بچه که نیس می خوان با کوبوندن پزشک اونو آرامش بدن . کلا دو دسته ان کاربرا. یا به شدت جبهه دارن نسبت به استارترا یا می خوان از هر راه و سفسطه و مغلطه ای که شده بهش حق بدن. آدم متعادل منطقی  کم دیدم اینجا