2777
2789
عنوان

مهریه

235 بازدید | 17 پست

من و همسرم داریم جدا میشیم راضی شده ماشینشو بده امروز فردا میخواد سندشو بزنه بنامم ...مواظب چیا باشم و سرم کلاه نره چون این خیلی مطیع حرف بقیس و چون نداشت گفت جای مهریت....منم حوصله داستان و رفت و امد نداشتم قبول کردیم ماشین بشه مهریم و بریم توافقی جداشیم ‌..مشورت بدید چیکارکنم ماشینشو بعدها نزنه زیرش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فقط باید جایی قید بشه که اون ماشین در قباال دریافت مهریه هست اگه ثبت نشه اول ماشین رو به نامت میزنه بعد که مهریه رو بخشیدی و طلاقت داد  درخوایت استرداد ماشین رو میده چون پولی بابتش پرداخت نکردی 

باید قید بشه که ماشین در قبال دریافت مهریه س

البته من اطلاع دقیقی ندارم همچین مورد مشابه شما رو تو پست اینستا دیدم اینکه چقدر حرفی که بهت زدم درست باشه رو نمیدونم

عزیزم فقط باید جایی قید بشه که اون ماشین در قباال دریافت مهریه هست اگه ثبت نشه اول ماشین رو به نامت ...

منم شبیه اینو تو سریال آقای قاضی دیدم طرف خونه رو به اسم خانومه زده بعدش طلاق گرفتن.

بعداز طلاق آقاهه شکایت کرد و خونه رو پس گرفت چون تو محضر ننوشته بودن خونه به عنوان مهریه داده شده.

قيمت مهريه همون قيمت ماشينه؟ يا نه بخشي از اونو فعلا ميده بخش ديگه سر جاشه؟

ن چون بچه طلاقه و تک فرزند جز ماشین چیزی نداره منم گفتم ماشینت بده طلاق بدع مهریه رو نمیخوام