2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا چهل روز بعد از زایمان که سزارین هم بود خبری از چیزی نبود، ببخشید فقط خونابه خیییلی رقیق بود. ولی سر چهلم چنان مریض شدم که هر ۲۰ دقیقه دستشویی. افتضاح . ترسیده بودم. سیاه و بشدت غلیظ و زیاد

من تا چهل روز بعد از زایمان که سزارین هم بود خبری از چیزی نبود، ببخشید فقط خونابه خیییلی رقیق بود. و ...

چی یود من اصلا وقت نکردم دکتر برم برای من اوایل شدید بود بعد کم شد زرد مانند بعد الان سیاه مياد جای بخیه هامم درد میکنه شکمم هم سفت شده اومده بیرون اصلا بخدا نتونستم یه دکتر برم همش درگیر بچه ام

به نظرم بستگی داره که دیواره رحم که شدیدا در دوره بارداری ضخیم شده کی شروع به ریزش کنه، شاید برای سزارینی ها که زودتر از موعد بچه رو برمیدارن این مورد پیش بیاد و چهلم شدیدا مریض شن. به هر حال بهتره با دکترت هم مطرح کنی. 

طبیعیه گلم منم دوبار سزارین شدم برا اولی بعد چهل ‌کامل پاک شدم ولی برا دومی از حدودای سی و پنج روز دوباره خون ریزیم شروع شد که چهار پنج روز خون می دیدم دوسه روز پاک بودم دوباری خون ریزی...

تا حدود دو ماه و نیم دیگه خوب خوب شدم

اگه درد و اینا نداری و زیاد اذیت نیستی یه چند روزی صبر کن

طبیعیه گلم منم دوبار سزارین شدم برا اولی بعد چهل ‌کامل پاک شدم ولی برا دومی از حدودای سی و پنج روز د ...

مرسی عزیزم درد دارم اتفاقا از اول خونریزی داشتم آبکی بود الان سیاه و شدید شده فردا وقت کنم حتما میرم امروز هم وقت نشد🙃