تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی . این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری . مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋
نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی . این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری . مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡