2777
2789
عنوان

عکس رنگی ...تروخدا راهنمایی کنین

142 بازدید | 12 پست

من سه شنبه باید برم برا عکس رنگی ،امروز که رفتم نوبت بگیرم منشی رادیولوژی گفت حتما باید چک شده باشی که عفونت نداشته باشی ،حالا میخام بدونم برا اینکه بدونم عفونت دارم یا نه باید تست پاپ اسمیر بدم یا با یه معاینه دکترم مشخص میشه ؟؟؟البته من علامت خاصی ندارم که نشون بده عفونت دارم

گاه زخمهایی که به‌پا داشته ام زیرو بم های زندگی را به من آموخته است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز با معاینه مشخص میشه یک ساعت قبل عکس رنگیت یه مسکن قوی مثل ژلوفن بخور درحین عکسم دائم نفس های عمیییق وطولانی بکش

هرکس بدِ ما به خلق گوید.  ماسینه ازاو نمیخراشیم ماخوبی او به خلق گوییم   تاهردودروغ گفته باشیم 
عزیز با معاینه مشخص میشه یک ساعت قبل عکس رنگیت یه مسکن قوی مثل ژلوفن بخور درحین عکسم دائم نفس های عم ...

ممنون دوست عزیز،ممنون از راهنماییت ...امروز که رفتم برا گرفتن نوبت ،چندنمونه مسکن و آنتی بیوتیک و‌شیاف برام نوشت 

من باید لاپراسکوپی بشم ولی دلم میخواست قبلش عکس رنگی بگیرم که نزاشت

به چه دلیل گفتن باید لاپراسکوپی بشین ؟؟معمولا قبل از لاپرا عکس رنگی گرفته میشه اگه لازم بود میگن لاپرا شی

برای چک کردن لوله ها گفت ولی نمیدونم چرا یه راست نوشت لاپراسکوپی

ایشالا که مشکلتون هرچه زودتر برطرف بشه وصاحب یه نی نی ناز بشین