2777
2789
عنوان

ریکشن خانواده به قبول نشدنم

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 28 پست
زیست دولتی که قبول نشدی ایشالا؟ بعد نمیدونم این پزشکی چرا انقد هنوز تو ذهن مادرپدرا افسانه ایه، بخدا ...

نه خداروشکررررر

بخدا:)

حالا مثلا خیلی باحاله هی درگیر مریضی و خون و مرگ و فلان باشم

بعد از دیروز دیگه مامان اون بچه رو مادر پزشک آینده مملکت صدا میکنه خونه=))))خدایاااا.

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا نمیدونم کی قراره درک بشه پزشکی هیچ.... خاصی نیست

همون موقع که من پزشک شدم😂😂😂😂

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

شانس ماست، اونموقع داروساز و دندونپزشک و معلم و.. خوبن😑😂

😅😂

اگه روزانه قبول شدی و نری دوسال محرومی از کنکور و نمیتونی بری دانشگاه روزانه متاسفانه.

نه خداروشکر پیام نوره😂

شانس اوردی میتونی باز کنکور بدی

آرههه😂🥲

خیلی متاسفم بابت تجربه تلخی که داشتی 

البته گمون میکنم اولین بار هم نبوده 

نمیدونم باید چی بشه که از دلت بیرون بره

چی بشه که ببخشی

چی بشه که فراموش کنی این حسی که از عزیزترینهای زندگیت گرفتی…

لطفا تلاش کن از اون محیط سم دور شی اما با احترام!

وقتی خواسی بری 

بگو بهشون که حرفاتون هنوز تو گوشمه

پس هیچ وقت تلاش نکنید پز منو به فامیل بدید 

من راضی نیستم اگر جایی بشینید و بگید بچم فلانه…

چون تو سخت ترین دورانم 

شما منو بی عرضه دونستید.

خیلی متاسفم بابت تجربه تلخی که داشتی البته گمون میکنم اولین بار هم نبوده نمیدونم باید چی بشه که از د ...

عزیزدلم:)

حرفاتو سیو میکنم و به امید گفتن اینا ام شده زندگیمو جمع و جور میکنم:)🌱

ممنونمم🫂