2777
2789
عنوان

ریکشن خانواده به قبول نشدنم

307 بازدید | 28 پست

بچه ها من کم حوندم کم گذاشتم سال کنکور :)

و البته که دلیلش فقط تنبلی خودم نبود.

بعد پسر یکی از فامیلای دوررررمون که کنکوری بود اون واقعا میخوند.. من همش ته دلم دوست داشتم باهاش قطع ارتباط کنیم البته خونه مون نمیان خیلی ولی تلفنی در ارتباطی.. که بعد کنکور اذیت نشم:) بازم گفتم نه بابا چیکار به اون دارم من..

حالا نتایح اومد و من زیست قبول شدم.. بابام که شنید تابلو بود با اینکه از ته ته دل اینو نمیخواست ازم بازم لبخند زد و گفت رشته خوبیه به سلامتی.

انگار فرداش مامان اون پسر فامیل زنگ زده مامانم گفته میخوام بیام خونتون شیرنی قبولی پزشکی مشهد پسرمو بیارم! همینقد میدونم پسرش پنج یا ده درصد سهمیه داره حالا من به ایناش کار ندارم..

من ازین تماس و اینا خبرم تداشتم.

ظهر که بابام اومد خونه مامانم یهو گفت وااااایییی راستی فلانی زنگ زد(مامان پسره رو میگفت) تا اینو گفت فهمیدم قبول شده و میخواد به بابام بگه دلم یحوری شد از پشت سر بابام هی داشتم اشاره میکردم و به سر و صورتم میزدم که مامانم نگه به بابام. حتی داد زدم مامااان.. وسط جمله هاش سه بار حرفش قطع شد نگاهِ من کرد و فهمید دارم ازش خواهش میکنم نگه:( حتی گفتم مامان نگو:) باز ادامه داد گفت آره.. فلانی پزشکی مشهد آورده...

یهو بابام بلند و با تیکه گفت آره دیگه مردم میخونن میارن! گفتم بابا اون سهمیه داشت گفت سهمیه چیه خفه شو بی عرضه:) یه سال یللی تللی کردی بخدا امسال نخونی میگرم از خونه پرتت میکنم بیرون این جمله رو دو سه بار تکرار کرد.💔. ادامه داد که بی عرضه ای و.. اومدم تو اتاق انقد گریه کردم حالا مامانم اومده میگم تو که بابامو میشناسی چرا گفتی بهش:))))

سریع رفت تو سالن به بابام گفت دعواتو پشت بند حرف من نکن که دخترت یقه منو نگیره الان تقصیر من چیه من که حرف عادی زدم!!!

که بابام از تو سالن داد زد و ده تا بدترشو بهم گفت که بی عرضه گیتو با بستن دهن مامانت نمیتونی پنهان کنی و.. 

انقد حالم بد شد بد شد که نگید 

تا آخر شب گریه میکردم.. 

بیشتر از مامانم ناراحت بودم.. من اگه حال میبودم حتی به روی دخترم نمیاوردم که اذیت نشه.. چه برسه اینجوری کنم:)

یعنی میخواستم بمیرماا..

حالا دوباره شروع کردم

حرفی دارید بهم بزنید:)؟

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا نه به اولش نه به آخرش

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

عزیزدلم 💔💔 بابات به خیال خودش اینجوری گفته که تلاشتو‌بیشتر کنی هرچند روش خیلی بدی رو پیاده کرده . خیلیا مثل خودت سال اول رشته ی مد نظرشون قبول نمیشن اما ادم با تلاش زندست خدارو چه دیدی شاید سال دیگه پزشکی تهران یا شیراز تونستی قبول شی

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

عزیزم قطعا بابات دوست داره و این حرفا دلی نبوده ،تو هر خانواده ای پیش میاد. و من بهت حق میدم دلخور باشی فقط اگه توانش رو داری و از همه مهم تر علاقشو، و میدونی که میتونی دوباره بخونی یه شانس دوباره به خودت بده چون تو ایران در حال حاضر رشته های پزشکی بیشترین بازار کار رو دارن ولی اگه نه به زیست علاقه داری همین رو بخون و مطمئن باش همیشه تو کاری که بهش علاقه داری موفق ترینی❤️

بنطرم خوب درستوبخون ی رشته خوب قبول بشیدنبال حاشیه نباش پدرمادر ی عمرزحمت میکشن کبچشون ب ی جایی برسع

این حاشیه بود الان؟

دمشون گرم ریدن تو روحیه و انگیزه و شخصیتم

صد سال سیاه زحمت نکشن اگه قراره اینجوری منت بذارن

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

عزیزم قطعا بابات دوست داره و این حرفا دلی نبوده ،تو هر خانواده ای پیش میاد. و من بهت حق میدم دلخور ب ...

فداتبشم

به هیچی علاقه ندارم.

به آزاد شدن از دستشون علاقه دارم:)

و ابن تنها راهه

این حاشیه بود الان؟دمشون گرم ریدن تو روحیه و انگیزه و شخصیتمصد سال سیاه زحمت نکشن اگه قراره اینجوری ...

عزیزمم من کاملا درکت میکنم ،چیزیه که نمیتونیم درستش کنیم این یکسالم قراره فشار روت باشه حتی از طرف فامیل ولی حواست باشه بخاطر چند تا حرف بی ارزش کم نیازی 

این حاشیه بود الان؟دمشون گرم ریدن تو روحیه و انگیزه و شخصیتمصد سال سیاه زحمت نکشن اگه قراره اینجوری ...

اینکه این با سهمیه قبول شده میشه حاشیه

تلاشتو بکن ایندتو به بهرین شکل خودت بسازی نکه 

عزیزمم من کاملا درکت میکنم ،چیزیه که نمیتونیم درستش کنیم این یکسالم قراره فشار روت باشه حتی از طرف ف ...

قربونت مرسیی🌱