2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی عصبیه

108 بازدید | 4 پست

خسته شدم دیگه 

سه ساله ازدواج کردم ی پسر یکساله دارم 

شوهرم از نظر بقیه ی مرد خیلی صبور و خوش اخلاقیه ولی دیگه خستم کرده

نامرد که بودیم با کوچیک ترین چیز قهرای طولانی میکرد بعد عروسیم تا حرف رو حرفش میارم بلند میشه خودزنی میکنه وسیله میشکونه هر چی از دهنش در میاد بهم میگه.نمیدونم چیکار کنم.خانوادمم بخاطر بچه پشتم نیستن.هر روز به خودکشی فکر میکنم🥲😭😢نمیدونم دیگه باید چیکار کنم.آرزومه ی مرد عاشق داشتم که اونم ذره ای برای داشتنم تلاش می‌کرد.الهی هیچکس مثل من تنها نباشه و زجر نکشه

همه چی درست میشه   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم همین بود...سال ها طول کشید تا فهمیدم کمبود محبت داره..با محبت کردن بهتر شد اخلاقش البته کام ...

مگه بهش محبت نمیکردی؟میشه یکم توضیح بدین...

من خیلی تحویلش میگیرم ولی نه بهتر شد نه هیچی . حتی بعد سه سال بهم وابسته نیستش.میگه باید ی هفته بگذره نبودت اذیتم کنه بهم زمان بده😔😔

همه چی درست میشه   
مگه بهش محبت نمیکردی؟میشه یکم توضیح بدین...من خیلی تحویلش میگیرم ولی نه بهتر شد نه هیچی . حتی بعد سه ...

چون موقع عصبانیتش اینکارارو میکرد از چشمم افتاده بود ...جوری شده بود ک اخلاق اون روی منم تاثیر گذاشته بود منی ک دختر ارومی بودم تبدیل شدم ب ی روانی عین خودش ..بعد ی مدت ب خودم اومدم گفتم چرا بجای اینکه من روی اون تاثیر بزارم اون رو من تاثیر گذاشته..خلاصه صبرمو بالا بردم ...هر موقع از دستش عصبانی بودم میزاشتم موقعیت مناسب انتقاد میکردم....سخت بود ولی خب باید بتونی خودت زندگیتو اروم کنی..اگه هم میخاستم انتقاد کنم کنار کلماتم عزیزم گلم اینا میگفتم...دیدیم عه این محبت میخاد ....احترام میخاد..قبلا میگفتم اینکارو کنم پررو میشه ولی دیدم ن برعکسه