2777
2789
عنوان

کسی تجربش رو داره؟؟

7614 بازدید | 38 پست

بچه ها یه زمینه الان نزدیکه سه ساله گذاشتیم برای فروش ولی اصلا انگار نه انگار,  نمیدونم چرا,  یکی دو باری هم که مشتری اومد نمیدونم چرا کنسل شد, دعایی هست که تجربه داشته باشین برای فروش اثر کنه,  یعنی اگه این زمین فروخته شه همه ی مشکلاتمون به امید خدا حل میشه,  ولی انگار نه انگار

ممنون میشم برای 

سلام . به منم بگین  منم وضعیت مادیم خیلی خرابه یه چیزی گذاشتم برای فروش ولی فروش نمیره .. مرسی 

اللهم  صلي علي سيدنا محمد وعلي آله وصحبه وسلم تسليما كثيرا ...شکسته های دلت را به بازار خدا ببر، خدا، خود بهای شکسته دلان است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام . به منم بگین  منم وضعیت مادیم خیلی خرابه یه چیزی گذاشتم برای فروش ولی فروش نمیره .. مرسی& ...

انشاا...  که مشکلات همه حل شه

ممنون میشم برای 
انشاا...  که مشکلات همه حل شه

ایشالله   همچنین مشکلات شما هم حل بشه خواهرم

اللهم  صلي علي سيدنا محمد وعلي آله وصحبه وسلم تسليما كثيرا ...شکسته های دلت را به بازار خدا ببر، خدا، خود بهای شکسته دلان است 
خونه ماهم ۱۲سال گذاشتیم فروش نمیره😢😢دورواطرافمون همه چندباررفروختن غیرخونه ما 😭😭😭😭ی مشتریم نیو ...

نمیدونم چه حکمتیه,  هرچی نگاه میکنم میبینم اخه به کسی بدی نکردیم که,  الان چند ساله میخوایم مغازمون و راه بندازیم ولی هی عقب میفته,  پارسال نصفش و درست کردیم فکر میکردم دیگه تموم شده ولی باز پول کم اومد هنوزم که هنوزه جور نشده, دیگه نمیدونم باید چکار کنیم,  

ممنون میشم برای 

عزيزم همسر من هم همين مشكل رو داشت ما دوست بوديم قرار بود زمين فروش بره الان ٩ سال داره ميگذره فک کن تو این مدت چقد داغون شدیم ما ۷ ساله که ازدواج کردیم این زمین فروش نرفت زمین رو ساختن یک سال و نیم هست که از ساختش میگذره حالا باید منتظر بشینیم تا یکی از واحد هارو بتونیم بفروشیم من ذیگه به شخصه روانی شدم هر دعایی هر نظری هم بود انجام دادیم دیگه خسته شدیم تحمل ندارم دیگه 😩😩😩😭😭😭😭

به شدت به دعای خیرتون محتاجم برام یه صلوات میفرستین ممنون ❤️