الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خداروشکر خودم از نزدیک ندیدم ولی یکی بهم گفت شوهرم با مادرم رابطه داره ، مادرش یذره به لحاظ بهره هوشی مشکل داشت دختره که از سر کار می اومد بهش می گفته شوهرت می آد سراغ من ، دختره اولش باور نمی کنه فکر می کنه مامانش توهم زده ولی کم کم شوهره رو چک می کنه و براش مسلم میشه بله وقتی این نیست می اد سر وقت مادره ، با مادرش با هم زندگی می کردن چون مادره نمی تونست تنها زندگی کنه ، خیلی بد بود دیگه خلاصه خانومه خیلی داغون بود اصلا نمی دونست چی کار کنه می گفت اگه به روی شوهرم بیارم داد بیداد می کنه حاشا می کنه
وااای یعنی هنوز دارن زندگی میکنن ؟مردا رو بگو مگه خودتون زن ندارین چرا یه پیر زن ترجیح میدین اینا کج ...
اره هنوز زندگی می کنن خانومه می گفت بچه هام بزرگ تر بشن جدا میشم دیگه حالش به هم می خورد از شوهره ، ما هم باورمون نمیشد که چرا اون زن پیرو باید بخواد اصلا ، این دیگه چه مرض ایه ، آدم چه چیزهای عجیبی باید ببینه تو این دنیا