2777
2789
عنوان

اینا برا دهم تجربی طبیعیه

99 بازدید | 23 پست

ابجیم شیمی خیلی سبز خریده

فردا امتحان شیمی داره

امروز هم برا امتحانش خوبه هم حدود ۱۹ تا تست زده البته تویه تایم زیاد

یک ساعت اول درسنامه خونده و ۶ تا تست

یک ساعت دوم درسنامه و ۸ تا تست

یکساعت سوم درسنامه و دوتا تست ک سخت بودن بدون پاسخ موندن

کلا امروز ۷ ساعت درس خونده جمعا

اما خب مشکلش تستاشع

مگه امتحانش تستیه؟

واسه سال اول همزمان با مدرسه ۷ ساعت خوبه زیاد هم هشت نسبتا

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خب این ۷ ساعت باید دید چقدرش مفیده 

اگه ساعت مفیدش کمه باید یه فکری کرد

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
مگه امتحانش تستیه؟واسه سال اول همزمان با مدرسه ۷ ساعت خوبه زیاد هم هشت نسبتا

نه تستی نیست ولی خب بالاخره باید تست بزنه ک یاد بکیره

اخه کیفیت مطالعه مهمه

هرروز هم ۷ ساعت نمیخونه تقریبا از۳ ۴ ساعت ب بالا

یعنی آبجیت اینقدر دقیق گزارش میده بهت بگو خودتی کسی بهت چیزی نمیگه

خواهرمه بالاخره خودم یه زمانی کنکدری بودم ازم سوال میپرسه

شما چی بهت میرسه ک انقدر پیگیری؟دردی ازتون دوا میشه؟

چجور متوجه بشه ک مفیده یا ن؟

خب از بازده‌اش مشخصه که واسش مفید بوده یا نه

نه تستی نیست ولی خب بالاخره باید تست بزنه ک یاد بکیرهاخه کیفیت مطالعه مهمههرروز هم ۷ ساعت نمیخونه تق ...

تست لازمه ولی امتحان‌های مدرسه تشریحیه نهایی هم همینطور 

لازمه تشریحی هم بلد باشه

خواهرمه بالاخره خودم یه زمانی کنکدری بودم ازم سوال میپرسهشما چی بهت میرسه ک انقدر پیگیری؟دردی ازتون ...

نه فقط دروغگو ها دستشون رو زود رو میکنن حتی بدون خوندن کامنتا و تاپیکای دیگت معلومه خودتی

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه