2777
2789
عنوان

یعنی به نظرتون کی زایمان می کنم🥴

45 بازدید | 2 پست

سی و هشت هفته و سه روزمه 

یک هفته ای هس درد خفیف داشتم و ورزشامو هم مرتب انجام میدادم 

دو هفته پیش معاینه شدم گفتش دهانه رحم کاملا بسته اس و سر بچه هم نیومده تو لگن

ی هفته پیش معاینه انجام دادم گفتش دو سانت دهانه رحم باز شده و نرم شده سر بچمم اومده داخل لگن

بعد دیشب هم رفتم پیش ماما برام معاینه تحریکی انجام داد از دیشبه هی درد دارم می گیره ول می کنه ولی هنوز شدید نیس

امروز هم باز رفتم معاینه گفتش سه سانت باز شده افاسممالمم ۳۰ درصده ، قبل معاینه دردم کمتر شده بود نسبت به دیشب الان بعد معاینه باز یکم بیشتر شده

دردام هم منظم نیس خسته شدم دیگه

ای جانم، عزیزم روزای آخر دیگه جون آدم به لبش میرسه هم ذوق داری هم خسته ای 😅 ولی بهت نگم وقتی به دنیا میاد تازه معنی خستگی رو یمفهمی شبا باید ساعت بذاری هر دوساعت بیدار بشی شیرش بدی تازه شانس بیاره بعد یه رب از شیر بادگلو بزنه و دل دردی نباشه 🤣🤣 ولی به نظر من به همه زحماتش می ارزه و خیلی شیرینه ،الهی که به خیر و سلامتی زایمان کنی ،حتما وقت زایمانت برای همهی منتظرا دعا کن برای منم همین طور ،بیشتر از یکساله چشم انتظار سومیم 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.