2777
2789
عنوان

خدا منو بدبخت ترین موجود افریده

327 بازدید | 35 پست

بچها بیاین آرومم کنین تاپیک قبلیم رفت هوا چی گفتم مگه

خدا واقعا دوستم نداره حس میکنم افسرده شدم از وقتی که خودمو هی با بقیه مقایسه میکنم بخصوص خواهرم خواهری که قبلا آنقدر دوستش داشتم آنقدر مراقبش بودم ولی الان ازش متنفرم بیاین حقو بهم بدید من از لحاظ ظاهری صفرم هم اجتماعی هم استعداد

هم سبزم هم لاغر قیافه معمولی اندام معمولی و خیلی خجالتی و درون گرا حالا خواهرم هم سفید و قیافش خوبه لباش موهاش لخت لخت ابدوهاشم خوبه اندامشم عالی توپو و برجسته هم اجتماعی و با اعتماد به نفس دیگه وقتی میبینمش میخام خودمو بکشم افسرده میشم کلا میگم خدایا ایا منو ریدی؟؟

کاش حداقل یکی از ویژگی های اینو داشتم بخدا همه دوستم داشتن شاید شاید اونی که دوسش داشتم دوسم داشت💔😅

سلام

لطفا برا برادرم صلوات بفرستید مشکلی براش پیش نیاد

ممنونم🦋

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاری نمیتونی بکنی فقط باید سعی کنی خودت رو دوست داشته باشی 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

چه فراتری آخه فعلا تو اولیه گیر کردم

عزیزم مطمئنن بدبخت ندیدی

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭