2777
2789
عنوان

فیلم های ترکیه ای

271 بازدید | 21 پست

دوستان سلام🤗

من خیلی وقته احساس میکنم نی نی سایت شده مثل فیلم های ترکیه ای و پر از خیانت و دروغ

همه به هم شک دارن تاپیک خیانت زیاد شده داستان های زندگی هم به جای تعریف اتفاقای خوب فقط تعریف غم و غصه اس

به نظر من بیاید به هم کمک کنیم تا وقتی که اینجا میگذرونیم انرژی مثبت بگیریم و پیشرفت کنیم

موافقید؟

روزگار به من آموخت كه هيچ چيز از هيچكس بعيد نيست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالاخره هرکسی تو زندگیش روزای سخت داشته

به حای تمرکز رو سختی ها بیاید با هم از قوی بودنمون و اینکه چه جوری مشکلات رو مدیریت کردیم صحبت کنیم😊

بعضيام تو تاپيكا فقط ميان كه بگن واي اينجوري چجوري زندگي ميكني شوهرت جدا اينكارُ كرد و هيچي نگفتي؟

واي پس طلاق بگير

خيليا تو تاپيكا دنبال بهم زدن زندگيه بقين

برا حال دلم و خواسته هام صلوات بفرستين♥️🌱

مثلا من در برابر مشکلاتم صبرم بیشتر شده

سعی میکنم در درجه اول خودم به خودم کمک کنم

با مطالعه مطالب روانشناسی و استفاده از تحربه دیگران

دقت کنید تجربه از قوی بودن نه صرفا شنیدن اتفاقات تلخ

قبول دارم تاپیک های مفید کم‌شده؛ی خانومی در مورد سکته مغزی تاپیک زده بود کلا ۴۰تا بازدید نداشت

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

من در برابر مشکلات به جای غصه خوردن خودمو مشغول میکنم مثلا آشپزی یا جمع و جور خونه

اینجوری یه فرصت به خودم میدم که آروم بشم و تصمیم درست بگیرم

قبول دارم تاپیک های مفید کم‌شده؛ی خانومی در مورد سکته مغزی تاپیک زده بود کلا ۴۰تا بازدید نداشت

منم یه بار تاپیک زدم برای مکالمه زبان یه بارم برای مسافرت هیچکس نیومد تو تاپیکم حالا اگه تو تاپیکم یه مادرشوهر یا خیانت اضافه میکردم همه میومدن   

زندگی زیباست ...