2777
2789

اگر انسان برای هدف و خواسته منطقی و درست صدشو گذاشت ولی بهش نرسید چطوری قانعش میکنی

مثلا میخاد جراح بشه شب و روز درس میخونه و سخت تلاش میکنه یهو تصادف میکنه فلج میشه یا هرچی

یا مثلا یکی سبک زندگی سالم سالم داره یهو سکته یا سرطان  میگیره میمیره 

یا عاشق میشه همه کار میکنه نمیرسه یا هرچی کلا

ایمان داشته باش که:همه چیز در بهترین حالت ممکنه به نسبت خودت،پس بهتر شو.

این اهدافی که شما گفتی فرعیه

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش میگم دنیا اصلا یه جای برنامه ریزی شده نیست ، جایی نیست که همه چی از قبل تعیین شده باشه ، مثل جایی میمونه که یکی ساخته باشدش و ول کرده باشه رفته باشه 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

همه چیز این دنیاطبق منطق و علم پاسخی نداره

خیلی چیزها همچنان دلیلشون ناشناخته هست

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من میگم تو همه ی تلاشت رو کردی ولی مقوله ای به اسم شانس یارت نبوده،قرار نبوده تو خوشحال و راضی بشی با رسیدن به مطلوبت(حالا هرچی که هست)

به نظرم شانس یه چیزی که هر انسانی یه مقداریش رو توی وجودش داره

یکی یه دریا،یکی دیگه یه سطل

بعضیا بی هیچ تلاشی به خواسته هاشون میرسن،انگار همه کائنات بوجود اومدن که حال بدن به این ادم

یکی دیگه هم برعکس ،میدوه و نمیرسه

به هرحال از کنترل و خواست ما خارجه و چاره ای جز قبول شرایط و تطبیق پیدا کردن با اون نیست

یجورایی من اولی ر  تجربه کردم صد خودمو گذاشتم احتمال خیلی بالا داشت قبول شم همه میگفتن امسال رتبه خوب میاری هربار توی آزمون های قلمچی رتبه برتر بودم پزشکی میخواستم زد و مریض شدم(جزئیاتش رو نپرسید حالم بد میشه راجبش حرف میزنم) کارم شد تو بیمارستان بودن روز کنکور هم بیهوش شدم و تمام تلاش هام دود شد رفت رو هوا واقعا حالم بد میشه بهش فکر میکنم میگم لعنتی چیزایی ک تو تجربه کردی رو هرکی تجربه می‌کرد بیخیال میشد جا میزد چطور داری ادامه میدی؟؟؟ حیرت میکنم 

میدونی چرا طرف ادامه میده؟ چون نمیپذیره آدم ضعیفی باشه دوست داره تحت هر شرایطی بدست بیاره 

خود من تصمیم گرفتم بازم ادامه بدم تحت هر شرایطی باید پزشکی قبول شم باید قوی تر بشم 

من از حسرت خیلی واهمه دارم اینکه حسرت چیزی تو دلت بمونه وحشتناکه 

زمین میخوره دوباره بلند میشه قوی تر میشه و این چرخه انقدری ادامه داره تا وقتی ک برسه ب چیزی ک میخواد اونوقته ک دیگه هیچی جلو دار این آدم نیست 

اونوقت ی آدم موفق و قوی از خودش ساخته 

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

به نظر من اصلا شکست وجود نداره

همه چیز بُرده...

به خواستت برسی بُردی

به خواستت نرسی بازم بُردی...

یه تجربه به تجربه های زندگیت اضافه شده...زندگی برای تجربه کردنه...ما ربات نیستیم

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.