2777
2789
عنوان

بابا اومد ولی هیچی نگفت

562 بازدید | 17 پست

تاپیک قبلمو بخونین

ممنون از همتونننننن

ولی هیچی نگفت بابا

انگار چیزی نمیدونه

با خودشو زد به کوچه علی چپ

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@miti_jooni  

م‍ن از ایشون۳ ماه بزرگترم

وضع مالیشون خیلی خوبه

پسره تازه سربازیش تموم شده نه شغل داره نه تحصیلات 

قراره با هم بریم دانشگاه

یه خواهر داره و پدر حامی

از خانواده های سرشناس شهرمون هستن

۳ بار رفتیم بیرون هر بار کلی گل و خوراکی و ...

خیلی مراقبه بشدتتتت مراقب دیروز تپش گرفته بودم یه جا بند نمیشد هر کاری میکرد

خیلی مراقب و حامیه پشتمه هوامو داره

مادر من و خواهر ایشون در جریانن از رابطه

هیچ قصد جنسی نداره اول سر اینارو حرف زدیم قبول کرده

حرفایی که میزنیم۹۸ درصد عیننننن هم هستن منظور یه دیدگاه داریم

ماشین داره خونه پدرش داده 

شغلم خرید فروش گوشی تا سربازی کارتشو بگیره و شغل رسمی شروع کنه

مورد خوبیه یا نه؟

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
@miti_jooni م‍ن از ایشون۳ ماه بزرگترموضع مالیشون خیلی خوبهپسره تازه سربازیش تموم شده نه شغل داره نه ...

سلام عزیزم 

بله خوبه فقط سعی کن بیشتر بشناسیش توی دوران نامزدی و گفتی مشاور رفتی چی گفت بهت؟

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

سلام عزیزم بله خوبه فقط سعی کن بیشتر بشناسیش توی دوران نامزدی و گفتی مشاور رفتی چی گفت بهت؟

نامزد نیستیم رلیم

گفت تفاهم دارین اقا بشدت حامی و مراقبه

به هم میایین میتونین موفق شین

ولی مامانم همشششش میگه یککی بهتر میاد

نفس راحت بکش پس 

مراقب باش یادت باشه انتخاب اشتباه ممکنه اینده ات رو دچار بحران کنه حتما میدونی دیگه خودمون خودمون رو ب راه درست میکشونیم اینده و سرنوشت مون رو خودمون تغییر میدیم

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

@miti_jooni م‍ن از ایشون۳ ماه بزرگترموضع مالیشون خیلی خوبهپسره تازه سربازیش تموم شده نه شغل داره نه ...

@سهیلاگلزارم  

این پیام عزیزم

نفس راحت بکش پس مراقب باش یادت باشه انتخاب اشتباه ممکنه اینده ات رو دچار بحران کنه حتما میدونی دیگه ...

اره درسته🥲

نامزد نیستیم رلیمگفت تفاهم دارین اقا بشدت حامی و مراقبهبه هم میایین میتونین موفق شینولی مامانم همششش ...

خب به مادرت بگو که هم خوشت میاد ازش هم نمیتونی ریسک کنی

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

خب به مادرت بگو که هم خوشت میاد ازش هم نمیتونی ریسک کنی

اره واقعا مورد بهتر نیاد چی ؟

ولی خب قبول نکرده هنوز مامانم