2777
2789
عنوان

نیاز ب مشورت دارم

105 بازدید | 13 پست

سلام ب همه چند وقت تو جمعی افتادم ک رد هم جشن و دورهمی دارن بعد ساعت رو باهم هماهنگ میکنن دقیقا هم ساعتی ک من کلاسی دارم اوکی میشن...ی سری نرفتم الان دوباره برنامس تو ساعت کلاس من قشنگ هم  امروز میگفتن بخاطره فلانی این ساعت ک گفتم پس من چییی یکی گفت خب تو مهم نیستی...شما باید واقعا از کلاس میزنید و میرید؟؟ببخشید طولانی شد

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا برات مهم نباشه بیخیال خودتو نشون بده و واقعا هم بیخیال باش بابا دوست ریختهولشون کن اگه میخواستن ...

اخه هر روز میبینمشون

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
میدونن تو اون ساعت کلاس داری؟؟

اره خبر دارن رورای زوج ی ساعت مشخصه

ناراحت میشدم ولی کنسل نمیکردم بخاطر اینجور آدما

پس یعنی می رفتی تو جمعشون ..مرسی

اخه هر روز میبینمشون

ببینی چ ربطی داره مگه میخوای باهاشون زندگی کنی؟

حدو حدود رو رعایت کن 

خودتو بزن به ندیدن و اهمیت ندادن

تا وقتی خودت برا خودت ارزش قائل نشی دیگران یاد نمیگیرن

کسیم ک ارزشتو نمیدوته همون بهتر نباشه تو زندگیت

ببینی چ ربطی داره مگه میخوای باهاشون زندگی کنی؟حدو حدود رو رعایت کن خودتو بزن به ندیدن و اهمیت ندادن ...

قبل از این حرف ک  گفت تو مهم نیستی  واقعا قصد رفتن داشتم حتی کلاسو نرم  ک برم دودهمی ولی هرجی فکر میکنم دقیقا میگم براچی برم توجمع ..مرسی از نظرت

قبل از این حرف ک گفت تو مهم نیستی واقعا قصد رفتن داشتم حتی کلاسو نرم ک برم دودهمی ولی هرجی فکر می ...

کلااااسو نریییی؟؟؟؟ بیخیال دختر

با اعتماد ب نفس کامل برو تو کلاس 

بزار حس کنن اونا ی چیزی رو از دست دادن

کلااااسو نریییی؟؟؟؟ بیخیال دختربا اعتماد ب نفس کامل برو تو کلاس بزار حس کنن اونا ی چیزی رو از دست دا ...

خواستم از جمع دور نشم  چون هفته قبل هم نرفتم گفتم کلاس دارم...ولی واقعا حرفش برام سنگین بود و از صب فکرم مشغول ک چ کاری درسته

خواستم از جمع دور نشم چون هفته قبل هم نرفتم گفتم کلاس دارم...ولی واقعا حرفش برام سنگین بود و از صب ...

عشقم❤یوتیوب آنیا رو بهت پیشنهاد میدم 

برو ی سری ویدیو های مرتبط رو ببین تا به خودت بیای

اصلا این چیزا اهمیتی نداره