2777
2789

من بابلیس میکشم 

دستگاه فرهایی هم توی ماهواره تبلیع میکنن موهارو میکشه بعد فر در میاره دقیقا اسمش رو نمیدونم ولی ازونم دوست دارم 

فر اس هم قشنگه من دارم استفاده میکنم

کاربری واگذار شده
من بابلیس میکشم  دستگاه فرهایی هم توی ماهواره تبلیع میکنن موهارو میکشه بعد فر در میاره دقیقا ا ...

بابليس فر اس ؟

من كه هر بايلسي گرفتم خوب نشده شايدم بلد نيستم اما موهام شبيه قاضي هاي قديم اروپا ميشه😂😂

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابليس فر اس ؟ من كه هر بايلسي گرفتم خوب نشده شايدم بلد نيستم اما موهام شبيه قاضي هاي قديم اروپا مي ...

نه بابلیس نیست مثه اتو مو هست شکلش ولی به جای صفحه اتو دوتا لوله داره بعد مثه اتو مورو بدار وسط و پرس کن فرمش قشنگ میشه البته باید بلد باشی میخوای من عکسش برات میذارم بعدا

کاربری واگذار شده

خيلي خيلييي ممنونت ميشم بفرستي 

من عااااشق فر اس هستم 

موهامم بلنده قشنگ ميشه

حتي ارايشگاهم نتونسته برام اس خوشكل دربياره

اره نیلو منم همونو میگم اسمش بابلیس جادویی هست فقط نمیدونم فقط یه مدل فر میکنه یا درشت و ریز داره&nb ...

اونو من خودم ندارم ولی دخترخالم خودشون مغازه دارن گفت سایز داره حالا دقیقا نمیدونم چه مارکی بوده 

فر اس مثه اتو مو چجوریه شکل اونه بجای صفحه اتو لوله داره موهات رو بینش میداری و پرس بعد موج مانند میشه خودم خوشم میاد اونم سایز داره 

حالا میخواین براتون عکسش میذارم بعدا

کاربری واگذار شده
هیچی به خوبی اتوی مو فر نمی کنه. بقیه شون یا قشنگ نمی شن یا فرشون زود باز می شه. من با اتو فر می کنم ...

با اتو مو یکم سخته ولی قشنگ میشه 😍 منم به زور یاد گرفتم 

کاربری واگذار شده
خيلي خيلييي ممنونت ميشم بفرستي  من عااااشق فر اس هستم  موهامم بلنده قشنگ ميشه حتي ارايش ...

چشم عزیزم میدارم فقط فرش عروسکی لوله ای نیست حالت موجه موهات موج موجی میشه ولی اسم دستگاهش فر اس هست

کاربری واگذار شده
كاش منم بلد بودم😫

سخت نیست. من همیشه همین کارو می کنم. دسته دسته می کنی...می ذاری لای اتو...اتو رو آروم به پایین حرکت می دی و می چرخونی.

یه راه دیگش اینه که نوکشو بذاری لای اتو و بچرخونی. تا موها بپیچن دورش.

روشای مختلف داره. فیلماشو می تونی ببینی.

اگه وقت زیادی نداشته باشی، موهاتو دم اسبی کن. فقط قسمت دم اسبیشو فر کن. بعد باز کن. خوشگل می شه.

من از حموم که میام بیرون موهامو حلقه حلقه می کنم و سنجاق می زنم! همونجوری خشک می شه. البته قبلش از این ماسکای موی فولیکا(مخصوص موی فر)  می زنم که وز نشه. اونجوری هم قشنگ می شه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
سخت نیست. من همیشه همین کارو می کنم. دسته دسته می کنی...می ذاری لای اتو...اتو رو آروم به پایین حرکت ...

خيلييي ممنون عزيزم

من موهام خيلي بلنده روش اول و كه گفتي موهام نميشه گير ميكنه اما اون كه از پايين بزارم بپيچم فكر كنم خيلي خوب بشه

مرسي گلم

چشم عزیزم میدارم فقط فرش عروسکی لوله ای نیست حالت موجه موهات موج موجی میشه ولی اسم دستگاهش فر اس هست

اره عاشق موجي موجي ام 

مرسي عزيزم