2777
2789
عنوان

200تومن به دانش اموزم هدیه دادم☹️

378 بازدید | 15 پست

من سال اولیم. یه مادراومد یه هدیه داد دستم گفت بده به فلانی بعد من نمیدونم چجور شد فکرکردم مادریکی دیگس هدیه رو دادم به یکی دیگه  قیافشونم خیلی بهم میومد الان بعد چندروز مادره بهم پیام داده که هدیه روبده به بچه دیگه 😩منم گفتم جا تره وبچه نیست شماره کارت بده بزنم برات☹️ گیری کردیم بخدا خودمونم بی پولیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وااا خو بچه گرفت مادرش نیومد بگه واسه کی دادی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

وااای عزیزم😅

عبرت شد برات حواستو جمع کنی دیگه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

نمی‌پسندم این کاره مادرا رو

بعضی از بچه ها دستشون تنگه یا خانواده برای بچه این خرجا رو نمیکنه و میبینه و غصه میخوره 

اخه یه بچه چرا باید غصه بخوره و از الان ناراحت اوضاع مالی خانواده ش باشه

کاش مادر این کادو رو تو خونه به بچه ش میداد. 

معجزه کن صبر مرا 

خوب عزیزم بهتر بود شما همون اول اسم و فامیل اون دانش موز مورد نظر رو از مادره میپرسیدین صداش میکردین بلندمیشد بهش میدادین بعدشم بنظرم اصلا کار درستی نکردین  که بین این همه دانش اموز فقط به یکی هدیه دادین چون بقیه دانش اموزان فکر میکنن که شما فقط به همون یکی دادین از طرف خودتون بوده کار مادره هم درست نبوده باید خودش میداد نه شما چون بقیه بچه ها هم توقع دارن 

خوب عزیزم بهتر بود شما همون اول اسم و فامیل اون دانش موز مورد نظر رو از مادره میپرسیدین صداش میکردین ...

نه قایمکی بهش دادم گفتم به هیشکی نگو نمیدونم چجورشد انگار قسمت اون بچه بود 😩🤣