2777
2789

دوستم تنها دوست صمیمی منه تو این دنیا و واقعا آدم بدی نیست صادقه مهربونه دوسال ازم بزرگتره و خیلی حمایتم کرد 

باهم مهاجرت کردین اینجا(سوال راجب مهاجرت نپرسین جواب نمیدم)

چند روز مریض بودم ازم پرستاری میکرد با پول خودش رفت برای خوب شدنم دارو خرید 

ولی این حرکتی که کرد امروز واقعا رمخمه و نمیدونم چه واکنشی نشون بدم

الان میگم 

توی تاپیک قبلمم هست خلاصه کلش ولی الان کاملتر میگم

روسیه💙🇷🇺 ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا فقط یک بار میشه خوابگاه رو عوض کرد اونم به شرطی که همه هم خوابگاهیت قرار دادی رو امضا کنن که این مشکل هست و هرکدوم که میخوان خوابگاه رو عوض کنن 

دوست من فوبیایی داره و اصلا خونه بدون پنجره رو نمیتونه تحمل کنه و حس میکنه داره خفه میشه برا همین وقتی من کلاس بودم رفته خوابگاهو برا دوتامون عوض کرده و امضای من تقلید کرده

روسیه💙🇷🇺 ...

خوابگاه ما آسانسور نداره بعد اتاق ما طبقه دوم بود و دونفره و اخرین اتاق راهرو ولی مشکلش این بود ثنجره نداشت و دوست من با این مشکل داشت چون حس میکرد نمیتونه نفس بکشه و هوای آزاد نیست 

رفته اتاقی رو تو طبقه چهارم گرفته که پنجره داشه باشه و این اتاق به معنای واقعی داغونه 

روسیه💙🇷🇺 ...

خب چی میش چراسخت میگیری دوستید دیگه والا من دوتادوست دارم انگارخواهرامن

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
خب گلم به خاطر دوستت تحمل کن دست خودش نیست میترسه

من چجوری ۴ سال دیگه توی این خوابگاه بمونم؟ اصلا هیچی نداره اینجا پریز نداره 

دوش حموم شکسته 

همه جا کثیف 

روسیه💙🇷🇺 ...

من چجوری ۴ سال دیگه توی این خوابگاه بمونم؟ اصلا هیچی نداره اینجا پریز نداره دوش حموم شکسته همه جا کث ...

برو بگو امضامو تقلید کرده من نمیخوام برم

مگه در نداره نیمه باز میذاست

😑 لایک نمیخوام ریپلای کن😐

بعد کللس ما از خوابگاه دوره رسما دست و پای ادم میشکنه ۴ طبقه پله بره بالا و بیاد پایین 

اونجا چون اتاق آخر راهرو بود ما در رو باز میذاشتیم حتی راحت مید بری توی محوته بشینی ولی اینجا واقعا سخته😭😭😭😭

روسیه💙🇷🇺 ...