2777
2789
عنوان

کیا ببماری اعصاب داشتن خوب شدن

185 بازدید | 32 پست

کی تجربه اشو داره؟میشه علایمشو بگین،من چن روزیه قرص اعصاب میخورم،حال آوم ازش بهم میخوره،دوستان میشه یکم درددل کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی هست قرص مصرفی تا تمام اطلاعت را بهت بدم چون من تمام قرصهای اعصاب را تست کردم و تجربه کردم

آلپرازولام،پروپانول،اس سیتالوپرام،من علایم عصبی زیاد بودن دیگه گفتن بدتر نشی باید بخوری

آلپرازولام،پروپانول،اس سیتالوپرام،من علایم عصبی زیاد بودن دیگه گفتن بدتر نشی باید بخوری

الپرازولام که سعی کن نخوری اعتیاد آور شدید هست  سیتالوپرام بیشترین عوارض را داره در عین خوب بودن 

چطوری دقیقا اینو بگو

اول یه طرف سرمه که حس میکنم بی حس میشه بعد صورتم بی حس میشه نوک انگشتام،پاهام کلا از دیشبم کع قرصارو خوردم حس کردم سرم و دستام داغ کردن،الانم حس میکنم کلا شکمم بی حس شده،الانم زنگ زدم مامانم بیاد میترسم،حالت تهوع هم میگیرم،شما چطوری میشدی،واقعا دیگه خسته شدم

الپرازولام که سعی کن نخوری اعتیاد آور شدید هست سیتالوپرام بیشترین عوارض را داره در عین خوب بودن

اخه چیکار کنم من،خیلی سعی کردم نخورم،ولی دیگه حالم خیلی بد میشد گفتم دیگه ولش برم دکتر اعصاب ،راستی شما کدوم شهری،اگه اهل تبریزی دکتر اعصاب خوب میشناسی ب منم بگو

اخه چیکار کنم من،خیلی سعی کردم نخورم،ولی دیگه حالم خیلی بد میشد گفتم دیگه ولش برم دکتر اعصاب ،راستی ...

من کرمانشاه هستم ببخشید اما دکترت را عوض کن این قرصها برای خیلی وقت پیش هست الان داروهای جدید و کم عارضه هست که زودتر نشاط را بهت برمیگردونه

قبل از این چه علایمی داشتی علایم روحی وحسی ات رو بگو

راستیش،من بعد زایمانمدبخصوص دوم اتفاقایه بد افتاد که حس کردم دچار افسردگی شدم،دلشوره داشتم میترسیدم،بعدم دچار پانیک شدم،اینکه آوم فک میکنه میخاد بمیره،یه مدت خوب شدم الان باز حالم بد شده

من کرمانشاه هستم ببخشید اما دکترت را عوض کن این قرصها برای خیلی وقت پیش هست الان داروهای جدید و کم ع ...

نه بابا گلم چرا میگی ببخشید،راستی شما خودتون دارویه اعصاب خوردین ینی اینکه تجربه اشو داشتین؟

نه بابا گلم چرا میگی ببخشید،راستی شما خودتون دارویه اعصاب خوردین ینی اینکه تجربه اشو داشتین؟

صد البته بیشتر داروی های اعصاب را مصرف کردم و خوشبختانه الان هیچ دارویی مصرف نمیکنم دیگه