2777
2789
عنوان

بابام فهمیدههههه

5523 بازدید | 126 پست

با رلم بیرون بودیم

با عمم روبرو شدیم طوری نشون داد که مارو ندیده 

رسیدم خونه بابا گفت با کی رفته بودی ثبت نام؟

کجا رفتی فلان

زنگ زد گفت

الان میاد خونه 

قلبم تو حلقمه

چطور برخورد کنم گردن نگیرم؟چع غلطی کنم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

شما که می ترسی چرا رفتی؟ فضولم که زیاده 

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استرس گرفتم.نذر کن

وای

دارم سکته میکنم 

بابا جز اوناس که سر میبره💔

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
شما که می ترسی چرا رفتی؟ فضولم که زیاده

من گفتم خودم برم اون گیر داد بیاد

خونسردی تو حفظ کن

گردنم نگیر

گفت با پسر بودی

بزن زیرش بگو اون پسره بدبخت داشت راشو‌میرفت ما با هم نبودیم

من اصلا آدم اینکارام؟

بعدم بزن زیر گریه برو تو اتاقت

ولی بنظرم دیگه اینکارو نکن

دردسر میشه برات

بعدم انقدر میترسی بهتره اصلا وارد این بازیا نشی

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

ببین منم رل دارم ولی همراه هم تو خیابون شلوغ نمیریمهر چی پنهان تر بهتر

مجبور شدم💔کاش میشد بمیرم

چه عمه فضولی خب کجا شما رو دیده و در چه حالتی ؟

گوه خوره اشغال

تو خیابون

کنار هم ولی دست تو دست نبودیم