2777
2789

برای درسو اینا بچه ی جاری تون دو بار در هفته بیاد خونتون ناراحت میشین؟ ۴ سالشه تنها بیاد؟؟ من نمیدونم چرا اینقدر جدیدا زود خسته میشم بچه هامم یکی رو میبینن درس نمیخونن کلی انبار میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحتی نداره بگو بچه ها درس دارن دخترم سال قبل کلاس اولی بود وسط هفته نه جایی میرفتم نه کسی میومد ازهمون اول به همه گفته بود بچم کلاس اوله و من فقط باید وقتمو بزارم برای بچه .دخترمم بیخیال بود رو درس یکی رو می دید دیگه واویلا داشتم 

بچه تو این سن رو تنها قبول نمیکنم چون حوصله دردسر ندارم ، خدای نکرده یک خوراکی بپزه گلوش یا هر اتفاق دیگه اولین نفر یقه منو میگیرن !  ضمن اینکه فاصله سنی این بچه با بچه ای که مدرسه می‌ره زیاد پس همبازی هم نمیتونن باشن 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

منمیه کلاس اولی دارم یه چهارمی

خب سخته من سال قبل پوستم کنده شد سره درساش بچم ضعیف بشه دودش تو چش خودمو بچم میره نه جاری و هرکس دیگه ای .بگو بچه درس دارن منم کار دارم وقتی بچه ها بازی نکنن باهاش توهم محل ندی زیاد کمتر میاد 

چند بار پشت سر هم وقتی که اومد ، بفرستش خونشون  بگو بچه ها مریضن، امتحان دارن ، میخواهیم بیرون بریم و…. 

مادرش غرور داشته باشه ، میفهمه و دیگه نمیذاره بیاد 

من میترسم ازینکه بچه ی مردم رو نگه دارم سراسر مسیولیت هست هیچکی یه تشکر ازت نمیکنه ولی فقط کافیه یه مو از سرش کم بشه صدها پدرمادر  پیدا میکنه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
بچه تو این سن رو تنها قبول نمیکنم چون حوصله دردسر ندارم ، خدای نکرده یک خوراکی بپزه گلوش یا هر اتفاق ...

دقیقا میگم خودشون نباید بفهمن ؟؟ خوب یه بار بخواد جایی بره بحثش جداست ولی خوب هفته ای دوبار میگه عصر میاد تا شب میمونه منم کم میارم با مال خودم خسته میشم

خب سخته من سال قبل پوستم کنده شد سره درساش بچم ضعیف بشه دودش تو چش خودمو بچم میره نه جاری و هرکس دیگ ...

به خدا گفتم زیاد محل نکنم انگار دلم یه جوری شد.خودشون متوجه نمیشن واقعاااا