2777
2789
عنوان

دامادمون پولمونو نمیده

262 بازدید | 7 پست

بهمن ماه پارسال یه حواله ی ماشین بهش فروختیم. قرار شد خرداد ماه که ماشینو تحویل دادن پول مارو بده. ماشین رو شهریور ماه دادن. ازون موقع همش امروز و فردا میکنه. هر وقت ماشینو فروختم پولتونو میدم. ماشین هم چون سود زیادی نمیده دلش نمیاد بفروشه. پیش شوهرم آبروی منو میبرن. باز نداشتن یه چیزی. من چیکار کنم آخه؟؟؟؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

کسی نیست؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا خیلی پرو هستن همچین ادمایی پول دارن ماشین بخرن اما بدهیشون رو نهــ. کاملا جدی به خواهرت بگو

شوهرم میگه چیزی نگو. داستان میشه. اما واقعا دارم حرص میخورم. خودمون اونقد قرض و بدهی داریم شمارش از دستمون در رفته. اینام اینجور

شوهرم میگه چیزی نگو. داستان میشه. اما واقعا دارم حرص میخورم. خودمون اونقد قرض و بدهی داریم شمارش از ...

حق داری سخته. اما حتما بگو که بدهی داریم. ماهم همین مشکل رو با برادرشوهر داریم. شوهرمم نمیتونه به برادرش بگه شعور خودشون باید برسه متاسفانه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
حق داری سخته. اما حتما بگو که بدهی داریم. ماهم همین مشکل رو با برادرشوهر داریم. شوهرمم نمیتونه به بر ...

دقیقا . آخه آدم چی بگه وقتی خودشونو زدن به اون راه. هون موقع حواله رو  میفروختیم. همین دامادمون برگشت گفت بدینش به من اما الان نمیتونم پولو بدم. بمونه برا تحویل. الان داره یه سال میشه. درک و شعور هم خوب چیزیه به خدا. من به این آدم چی بگم اخه. میگن در دیزی بازه حیای گربه کجا رفته همینه

دقیقا . آخه آدم چی بگه وقتی خودشونو زدن به اون راه. هون موقع حواله رو میفروختیم. همین دامادمون برگش ...

هیچوقت نباید با فامیل جماعت معامله یا خرید و فروش کرد

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
هیچوقت نباید با فامیل جماعت معامله یا خرید و فروش کرد

دقیقا درسته. همیشه ادم اون طرف بازندست.کلا درکت بالا باشه سرت سوار میشن