2777
2789

این شاید بزرگ ترین ترس زندگیم باشه

هیچ وقت فکر نمیکردم بتونم یه روز ازش حرف بزنم

نزدیک پریود که میشم خیلی علائم روانی بدی گیدا میکنم، افسردگی بدگمانی، زودرنجی، تو این مدت با بچم بدرفتاری میکنم

امروز خودم رو جلوش زدم، الان دارم با گریه مینویسم ولی واقعا حس میکنم مادر نالایقی هستم که روان بچمو نابود میکنم

اونم خیلی مقصره، ولی خودم میدونم که اون بچه است و اونی که بالغه منم، 

امروز سر اینکه سرما خورده و اب یخچال بهش ندادم واکسم رو میزد به دیوار اتاق منم دیگه قاطی کردم و خودزنی کردم

بعدش که انگار عقلم میاد سر جاش میخوام بمیرم فقط

شدیدا احساس گناه پیدا میکنم

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند

تو این شرایط بچم خیلی میترسه و با التماس و گریه میگه مامان منو ببخش، ولی متاسفانه

واقعا هر ماه این داستان رو دارم

روزی که فکر میکنم بهترین تایم براس مردنمه فرداش پریود میشم و انگار از نو متولد شدم

خسته ام، از خودم و رفتارم متنفرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام میون تاپیکت شکر

من امروز گوشیمو فروختم یادم رفت تنظیم بزنم پسورد نی نی سایتمو حذف کنم لطفا نی نی یار و تگ کنید حسابمو ببنده

استرس دارم

به خانه من اگر آمدی براي من ای مهربان چراغ بياور و يك دريچه كه از آن به ازدحام كوچه ي خوشبخت بنگرم..

ب هیچ وجه خودزنی نکن جلو بچت من بچگیام یکی از فامیلامون هروقت با زنش دعواش میشد خودزنی میکرد ک بیهوش میشد منم شاهد این ماجرا بودم بزرگ شدم ازدواج کردم همسرم عصبی شع ی چک ارومم ب خودش بزنع من حالم بد میشع و استرس میگیرم اون خاطره برام تداعی میشع

کابری سوم 😒حتی نمیدونم سر چی تعلیقم کردی نینی یار

این دوران ، پی ام اس هست ، خیلیا مثل تو هستن بدون اغراق نود درصد دعوا های منو شوهرم تو همین تایم بوده منم گاهی خیلی جدی میشینم به طلاق یا خودکشی فکر میکنم ، احساست برام قابل درکه منم از این که باعث میشم بچم از عصبانیتم بترسه ناراحت میشم و عذاب وجدان میگیرم ، میگن با اصلاح سبک زندگی میشه این حالت ها رو کاهش داد

گاهی وقتا  فکر میکنم ازینایی هستم که چند روز تو ماه بیمار روحیم ولی قبول ندارم

یکی تو مغزم میگه نکنه باید دارو بگیرم ولی گردن گیرم ضعیفه 

تو این شرایط بچم خیلی میترسه و با التماس و گریه میگه مامان منو ببخش، ولی متاسفانهواقعا هر ماه این دا ...

منم یه هفته قبل از پریودی،۵روز اول پریودی وچند روز تخمک گذاریم انگار تو این دنیا نیستم .انقدر که فشار روحیم بده و اخلاقمم بده.همش بغض دارم و دوست دارم گریه کنم

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
این دوران ، پی ام اس هست ، خیلیا مثل تو هستن بدون اغراق نود درصد دعوا های منو شوهرم تو همین تایم بود ...

من قبلش مریض روحیم و بعدی بیمار جسمی، با هر پریود شدت درد و خونریزیم 

انگار یه بار میزام

عزیزم میفهممت

خواهرمنم تقریبامثل شمامیشه

ولی اون بعده تموم شدنه پریودش دوسه روز اینجوریه

و این تایم من میرم خونشون ازبوش نگهداری میکنم

شوهرشم تواین تایم زودتر میادخونه تا یکم بچه سرش گرم منو باباش بشه ب پرودای مامانش نپیچه

چون خواهرم واقعاحال بدی میشه

همین چندروز‌پیش یهو ازدستش دررفت زد تو گوش بچه

تا ی هفته جای انگشتاش رو صورت بچه موند...

اگه کمک داری بگوتواین تایم بیادکمکت

یااگه نه ب شوهرت یگو یکی دوروز زودتر بیادخونه یا دیرتر بره سرکار