2777
2789
عنوان

مشکلات کلاس اولی ها

232 بازدید | 14 پست

به نظرتون بچه کلاس اولی خودش باید مشکلاتی که تو مدرسه براش پیش میاد رو حل کنه یا باید بررگ ترا به مسائلش ورود کنند منظورم مسأله هایی از قبیل درگیر شدن با همکلاسی هاست اصلا اگه هم کلاسی بچه تون بچه شما رو کتک بزنه به نظرتون درست ترین واکنش چیه میگی خودش از خودش دفاع کنه یا می ایید مدرسه به مدیر می گید یا زنگ می زنید والدین طرف 

والا برای گل پسر من پیش اومد در وهله اول گفتم دوری کن 

در وهله دوم گفتم برو پیش مدیر 

و الان وارد وهله سوم شدم خودم پا پیش گذاشتم و با مدیر حرف زدیم منو پدرش البته 

و احساس میکنم باید به پسرم بگم بزنه دیگه چون بچه خیلی بی خانواده هست همه رو عاصی کرده 🤦🏻‍♀️

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با درگیری بین بچه ها مشکلی ندارم پسرمم چیزی بگه میگم به معلمت اطلاع بده مگر اینکه مثلا یه بچه خیلی اذیتش رو تکرار کنه اونموقع بنظرم والدین باید دخالت کنن ، وگرنه دعواهای یه روزه بچه ها سریع تموم میشه نیازی به مداخله نیست

منم درگیر هستم از کلاس اول تا الان کلاس دوم نمی دونم دیگه چی کار کنم دوری کرده به مدیر گفته به خانواده تذکر دادم نشد که نشد منم دوست ندارم پسرم دست زدن داشته باشه موندم چی کار کنم از روانشناس حتی کمک گرفتم ولی فایده نداره اون بچه متاسفانه بیش فعال هست و خانواده هیچ جوره راضی به دادن دارو نیستن فقط بچه های ما دارن آسیب  می بینن با اینکه مدرسه خصوصی هست متاسفانه 

بچه ها من پسرم دست یکی از همکلاسی هاش رو چنگ انداخته من برای معذرت خواهی رفتم یه هدیه برای اون بچه خریدم که در مدرسه بهش بدم ولی پدرش قبول نکرد گفت فقط به پسرت بگو دیگه طرف بچه من نیاد به نظرتون بعضی والدین خیلی دیگه حساس نیستند بالاخره این جور مسایل بین دو تا بچه فسقلی ممکنه پیش بیاد 

بچه ها من پسرم دست یکی از همکلاسی هاش رو چنگ انداخته من برای معذرت خواهی رفتم یه هدیه برای اون بچه خ ...

چقدر با ادب رفتار کردید احسنت من پسرم انقدر این پسر زده مادرش هم فقط می خنده هیچی به بچه اش نمی گه میگه من نمی تونم به بچه ام فشار بیارم استرس بگیر تمام کلاس هم پارسال هم امسال از دستش عاصی هستن 

منم درگیر هستم از کلاس اول تا الان کلاس دوم نمی دونم دیگه چی کار کنم دوری کرده به مدیر گفته به خانوا ...

من چون بچه دومم خیلی‌ بچه مظلومی هستش شما رو درک می کنم از طرفی چون پسر بزرگم خیلی‌ بچه شر و پر دردسریه خانواده این مدل بچه ها رو هم خیلی‌ درک می کنم دوست عزیز باور کن خانواده یه بچه بیش فعال هزار برابر شما تحت فشار هستند مدام بهشون توهین میشه و مشکلات بچه رو گردن تربیت مادر می اندازند همیشه استرس دارند که بچه شون تو مدرسه دردسر درست نکنه 

چقدر با ادب رفتار کردید احسنت من پسرم انقدر این پسر زده مادرش هم فقط می خنده هیچی به بچه اش نمی گه م ...

ممنون   مدیر بهشون تذکر نمیده؟ پسر من دو بار تذکر گرفته یکی از مادرها رفته به دروغ گفته بچه من تو مدرسه با خودش چاقو می یاره سر همین دروغ زشت و کثیف مدیر گفته اگه دوباره کسی شاکی بشه عذرش رو می خوام 

بنظرم بچه های بیش فعال باید مدارس خاص برن واس خودشونم بهترهداداشم بیش فعال بود میتونم درک کنم

اره مخصوصا کلاس اول و دوم که واقعاً کوچک هستن داداش شما الان چند سالشه 

من چون بچه دومم خیلی‌ بچه مظلومی هستش شما رو درک می کنم از طرفی چون پسر بزرگم خیلی‌ بچه شر و پر دردس ...

نه عزیزم متاسفانه من آدمی نیستم که به دیگران بی احترامی کنم و می دونم تقصیر خانواده نیست اون بچه ولی این مادر اصلا خودش ناراحت نمی کنه حتی یه کوچولو 

ممنون مدیر بهشون تذکر نمیده؟ پسر من دو بار تذکر گرفته یکی از مادرها رفته به دروغ گفته بچه من تو مد ...

مدیر هزار بار تذکر داده ولی نمی دونم چرا تغییر ایجاد نمی شه متاسفانه منم فقط به پسرم می گم دور باش کاری نمی شه کرد تا خانواده نخواد بچه اش تغییر کنه