۰۲۰۱۹۲۱ مدیر عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 741 عنوان رنگ کردن مو توهفته چندم بارداری مجازه | مشاهده متن کامل بحث + 2143 بازدید | 17 پست سلام.من الان توهفته ۳۲هستم.سفیدی موهام خیلی بدشکل شده.دوست دارم قبل زایمانم رنگ کنم.میخواستم برگدونم هفته چندم میشه رنگ کرد یا اصلا نمیشه؟ خدای بزرگ حافظ همسر ودخترای نازنینم باش. 1396/08/13 | 17:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویا34 عضویت: 1395/10/22 تعداد پست: 582 به سلامتی.منم اوایل دی زایمان میکنم.بچتون دختره؟ آره عزیزم دخمله...مگه نواری ک نشون دهنده (فقط ... هفته به زایمان مونده) ، ندارم؟ نشون نمیده مگه؟ بسلامتی انشالله.اولین فرزندتونه؟اسمشو شما چی میذاری ؟راسی شما چه مکملهایی میخوری؟ یا یکی دوماه قبل چی میخوردی؟ خدایا به خاطر همه چییی ازت ممنونم(هرآنچه دادی و ندادی)
۰۲۰۱۹۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 741 آره عزیزم دخمله...مگه نواری ک نشون دهنده (فقط ... هفته به زایمان مونده) ، ندارم؟ نشون نمیده مگه؟&nbs ... بله مشخصه.من الان لیدی میل میخورم.کپسول calcicare و قرص فمیبیون۲ وقرص آهن خدای بزرگ حافظ همسر ودخترای نازنینم باش.