2777
2789

طبقه بالای مادرشوهرم

اومده اینجا 

بچم از ظهر رفته پایین هی دلش تنگ میشه برام میاد بالا

حالا ب بچم گفته برو لباس بیرونتو بپوش میخوام ببرمت دور دور

بعدم بریم خونمون

اینم بگم سر این باهاش بحثم شد ک دو ساعت گذاشتمش پیش دوتا خواهرشوهرم و رفتم

بهش غذا نداده بودن و گشنه بود گفتم چرا بهش غذا ندادین داد و بیداد کرد مگه وظیفه ی ما هست بهش غذا بدیم

و الکی بحث کرد همه طرف منو گرفتن اما اون کوتاه نمیومد

شوهرمم کارش شهر دیگه س

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه را بردار بیار خونه

درم ببند

😐خب وقتی خودت پیشش نباشی همین میشه دیگه عزیزمن 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

نذار ببره

الانم که اومد بالا درو قفل کن

که دیگه نره

چقدر از زندگی کنار خانواده شوهر بدم میاد

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
بچه را بردار بیار خونهدرم ببند😐خب وقتی خودت پیشش نباشی همین میشه دیگه عزیزمن

خیلی هوچی و سلیته س

دعوامون شده قهرم باهاش حرف نمیزنم

میترسم ازش جرات ندارم چیزی بگم

بچتو نبر خب بگو دلتون تنگ شده شما تشریف بیارید خونه مابرو شهر محل کار شوهرت خونه بگیر

من نبردم بچم خودش رفته 

گفتم ک طبقه بالای مادرشوهرمم

راه پله داریم خونه ها بهم وصله

و بچه کوچیک ک دیدی عاشق دور دور و خوراکی و تنقلاته

گفته برو لباساتو بپوش بریم بگردیم برات خوراکی بخرم

شوهرمم راننده ماشین سنگینه

درسته عمشه بچتو دوس داره ولی الان روانشناساام توصیه میکنن بچه های کوچیکو تا ۱۲ ۱۳ سالگی نزارید تنها جایی برن

همیشه تو سنای پایین ادمای مریضی پیدا میشن ک بخوان بچتو اذیت کنن

هم از لحاظ جنسی هم تربیتی هرکسی ی اخلاقی داره نزار  ب حسابت نیارن

پیش همونا بگو ن مامان اجازه نداری تنها جایی بری هرجامیری باخودم میری

بچتم تنهاشدین بهش یاد بده اگ کسی گف بریم خونمون بگ اول ازمامانم اجازه بگیرم بعد

من نبردم بچم خودش رفته گفتم ک طبقه بالای مادرشوهرممراه پله داریم خونه ها بهم وصلهو بچه کوچیک ک دیدی ...

میفهمم متاسفانه چاره ای نداری واسه اینکه بچت نره ولی ب خواهزشوهرت بگو دلم راضی نمیشه فکرم میمونه پیشش 

وااا نترسسسفردا اون بچه چیزیش بشه شوهرت یقه تورو میگیره

ب شوهرم زنگ زدم

گفتم همه چیو ، یه خرده سکوت کرد گفت ب بچه بگو اجازه نداری جایی بری

گفتم به خواهرت زنگ بزن

گفت حالا صبر کن

تو دیدی شوهری بیاد جلو زنش بدی خواهرشو بگه

بی عرضه بازی چیه در میاری زود بچتو بیار ببینم، بچه هر جا مادرش هست باید باشه بره دور دور؟ برو بیارا وااا

برای کاربرهایی که«تـُرک و کـُرد» رو به شیوه صحیحش مینویسن احترام خاصی قائلم، به کوری چشم هرکی نمیتونه ببینه ایــران تا ابد یکپارچه است❤ اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

ب شوهرم زنگ زدمگفتم همه چیو ، یه خرده سکوت کرد گفت ب بچه بگو اجازه نداری جایی بریگفتم به خواهرت زنگ ...

نگف خودت بگو بچه خودته اختیارشو داری ینی چی بیاد ببره نتونی چیزی بگی 

ی بار بگی ترست میریزه

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷