2777
2789

خواب دیدم دختر همسایه قبلیمون که الان ۵.۶سال هست که ندیدمش یسال از خودم بزرگ تره

تو خواب دیدم خودشو کشته و همه برای تشیع جنازش و خاکسپاریش رفتن 

من و خانوادمم رفتیم و اتفاقای عجیب افتاد

یه شب بعد اون ماجرا گذشت و فکرم در گیر بود 

دیشب داشتیم با خواهرم و مامانم از جایی برمی گشتیم یهو سرمو برگردوندم دیدم عه اونه سلام علیک کرد و دیدم که حالش خوبه

حالا خودم پشمام ریخته بود چرا خوابشو دیدم اصن خواب هیچ

فردای خوابش که کلی تو فکر بودم یهو خودشو دیدم

و مات موندم تا الان

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
چیزی نیست حتما فقط یه خواب بوده

اخه بعد ۶سال یهو دیدمش فردای خوابم

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تعبیر کنم؟ یعنی حالش خوب نیست جویای حالش باش

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

من تعبیر کنم؟ یعنی حالش خوب نیست جویای حالش باش

اره 

اما اخه من هیچ راه ارتباطی ندارم اصلا و فقط یهو دیدمش اونم بعد ۶سال