2777
2789
عنوان

شوهرم مشکوک میزنه چندروزه

471 بازدید | 18 پست

گوشیم مشکل داشت با گوشیش عکس گرفتم بعد میخواستم نگاه کنم انگار استرس داشت میخواست زود ازم بگیره هی میگفت چی میخوای؟

گوشیش رو از خودش دور نمیکنه اصلا 

میره بیرون با دوستش میگه زنگ نزنیا پیام بده درصورتی که قبلا اینطوری نمیگفت

زنگ میزنم جواب نمیده یه کم بعدش خودش زنگ میزنه

من خونخ باشم حموم هم نمیره که یه وقت گوشیش در دسترس من نباشه

قبلا از لحاظ عاطفی سرد بود الان از لحاظ ج ن...ی هم سرد شده 

من هی میخوام بد به دلم راه ندم 

نمیشه 

دیروز بیرون بودم اومدم دیدم حمومه رفتم سراغ گوشیش دیدم با یکی از همکارای خانومش خیلی صمیمی و خودمونی چت کرده

بچه ها دستام میلرزید

سریع گذاشتم سرجاش ولی اومد بیرون شک کرد بهم هی میگفت چرا انقد حالت بده ؟

چیزی بهش نگفتم ولی رفتم تو اتاق یواش گریه کردم 

بچه ها اصلا باور نمیکردم این شوهر من باشه که انقد راحت گرم گرفته با طرف 

چی کار کنم بدجور از چشمم افتاد

من محجبه ام اما امروز حاضر شدم تیپ کوتاه زدم رفتم بیرون گیر داد بهم محلش ندادم گفتم لباسمو دوست دارم

من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید

عزیزم چرا شما که محجبه ای دین خودتو به این راحتی بفروشی به خاطر ی پیام؟؟ 

خب با همسرت صحبت کن ببین دلیل اینکاراش چیه 

شما الان محجبه بودن خودتو گذاشتی کنار اون درست شد؟؟ 

و به همسرتم بگو که دیدی تا بدونه متوجه رفتاراش هستی 

بیشتر خودتو بهش نزدیک کن گلم نیازی نیست با براشتن حجابت به اون نشون بدی ناراحتی گلم

روزای خوب توی راه😎✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب!بابا این زنها جدیدا آویزون شدن نمی ذارن مردها زندگیشونو بکنن.زیر نظر داشته باش شوهرتو 🙁🙁

این حرفتون اشتباهه

اندازه موهای سرمون زن خراب و مرد خراب وجود داره 

ادم خودش باید حواسش به خودش باشه. 

مردها مثل زنها باید مراقب باشن 

این حرفتون اشتباههاندازه موهای سرمون زن خراب و مرد خراب وجود داره ادم خودش باید حواسش به خودش باشه. ...

باور کن بخاطر کمبودهای مالی و اینا آویزون مردها میشن

ببین چرا قدیم خیانت کمتر بود مردها همیشه ی تاریخ آماده بودن برای خیانت این زنها بودن که پا نمیدادن الان چرا خیانت زیاد شده؟مردها که همون مردهان این زنها و دخترای این دوره زمونه هستن که دارن پا میدن یه مرد هم که علاقه ی ذاتی به خیانت و تنوع طلبی داره چی میخواد بهتر از پا دادن یه زن یا دختر دم دستی؟

عزیزم چرا شما که محجبه ای دین خودتو به این راحتی بفروشی به خاطر ی پیام؟؟ خب با همسرت صحبت کن ببین دل ...

من ازش دور نیستم که بهش نزدیک بشم 

اون بی محلی میکنه یا سرکاره یا گوشی به دست یا خواب یا اخبار 

لباسهای خوشگل میپوشم بامحبت و خوش ذوقم 

اون بدش از محبت میاد فقط بخاطر نیاز فیزیکی میاد سراعم که نه نمیگم بهش ولی جدیدا خیلی دوری میکنه

من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید
باور کن بخاطر کمبودهای مالی و اینا آویزون مردها میشنببین چرا قدیم خیانت کمتر بود مردها همیشه ی تاریخ ...

اخه شوهر من سرشار از قسط و بدهیه پولی در بساط نداره

عجب!بابا این زنها جدیدا آویزون شدن نمی ذارن مردها زندگیشونو بکنن.زیر نظر داشته باش شوهرتو 🙁🙁

هیچوقت دلم نمیخواست کسی رو زیر نظر بگیرم 

من برا هیشکی بد نخواستم حتی برا دشمنم

خیلی سخته بدم میاد زیر یه سفف باشم باهاش 

من خیلی خالص بودم باهاش

این حرفتون اشتباههاندازه موهای سرمون زن خراب و مرد خراب وجود داره ادم خودش باید حواسش به خودش باشه. ...

اره صمیمیتشون دو طرفه بود 

شوهرم اول بهش رو داده بود اونم خوشش اومده

عمیقا دلم سوخت برا خودم 

من خیلی رعایت میکنم مخصوصا اگر ببینم مردی متاهله بیشترم باهاش رسمی برخورد میکنم 

لامصب دختره رو هم میشناسم

کلی باهاش مهربون برخورد کرده بودم تو برخوردهام 

چطور دلش اومد

باور کن بخاطر کمبودهای مالی و اینا آویزون مردها میشنببین چرا قدیم خیانت کمتر بود مردها همیشه ی تاریخ ...

ِآره واقعا دخترا هم بدجور دم دستی شدن

الهی بمیرم چی بگم. ببین در چه حده بنظرم به روش نیار پررو میشه فقط حواست بهش باشه.شاید درست شد

اره همیشه همین توصیه رو میکردم به همه که به روش نیار و حواست باشه 

الانم دارم همین کارو میکنم ولی واقعا سخته

بدم میاد صداشو بشنوم 

قلبم انقد سنگینه که نگو 

دیگه هیچوقت حالم خوب نمیشه

من ازش دور نیستم که بهش نزدیک بشم اون بی محلی میکنه یا سرکاره یا گوشی به دست یا خواب یا اخبار لباسها ...

خب باهاش صحبت کن عزیزم 

ببین دلیلش چیه 

از چه چیزی ناراحته

میدونم عزیزم من خودمم یک زنم پس میفهمم چی میگی 

برای خود منم بارها پیش اومده اینطور شده همسرم 

اما باهاش که نشستم صحبت کردم میدیم از ی چیزایی ناراحت شده که من فکرشم نمیکردن یا مثلا میدید از ی چیز الکی ناراحت شده دوست داشته نازشو بکشم نکشیدم این حالت بهش دست داده بود 

حالا نظر شخصی خودم‌ دادم عزیزم 

جسارت نکردم به شما 🥰🌹🙏🏼 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

خب باهاش صحبت کن عزیزم ببین دلیلش چیه از چه چیزی ناراحتهمیدونم عزیزم من خودمم یک زنم پس میفهمم چی می ...

اون حرف زدن رو دوست نداره 

وگرنه من خیلی دوستانه همیشه مشکلاتمو مطرح میکنم 

ولی همیشه میگه ولش کن یا تهش یه ببخشید میگه که حرف نزنم

قبلا هم پیش اومده بود استیکر و ایموجی و صمیمیت خفیف داشت پیامهاش اتفاقی دیده بودم بهش گفتم گفت نمیدونستم اینا صمیمیته و دیگه رعایت میکنم 

اما با این دختره انقد صمیمی شده که نگو

اونم کسی که سختش میاد حتی پیامهای محبت آمیز منو درست و خوب جواب بده

الان همه نیازهای من سرکوب شده ، ناراحت شدنی برم با مردهای دیگه لاس بزنم به جای حرف زدن با شوهرم؟؟

این چه توجیهیه اخه😭😭😭

اون حرف زدن رو دوست نداره وگرنه من خیلی دوستانه همیشه مشکلاتمو مطرح میکنم ولی همیشه میگه ولش کن یا ت ...

الاهی بمیرم برای دات عزیز دلم 

میفهمم چی میگی چقد بد اینطور که 

اگه از صحبت کردن خوشش نمیاد پس چرا با اون خانومه اینقد رفته صحبت کرده؟؟ 

هعی خدا بهت صبر بده ابجی چقد سخته خداییش تحمل همچین مردی 

روزای خوب توی راه😎✌🏻