2777
2789
عنوان

وای من نمیدونستم

113 بازدید | 19 پست

بچه ها چیکار کنم من واس منظم شدن پریودم قرص ال دی میخورم همین ماه هم که شروع اولین بسته قرصم بود بعد پریودم رابطه بدون پیشگیری داشتم گفتم خب قرض خوردم دیگه باردار نمیشم اما الان توی نت نوشته ماه اول مصرف باید بازم پیشگیری کنی از ماه دوم قرص اثر می‌کنه توروخدا بگید درسته؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از ۲۱ عدد قرص هفتاش مونده الان چکار کنم مصرف قرصها قطع کنم؟ یا بسته رو کامل بخورم منتظر بمونم ...

والا نمیدونم

هیچ وقت از این قرصا نخوردم

یهو چش وا کردیم دیدیم دلمون واسش ریخت،مث برگای پاییز🍂🍂🍂                                            

اگه باردار باشم این قرصها برای جنین ضرر داره؟

تو نت سرچ کردم😁

با توجه به هورمون‌هایی که در  وجود دارد، باعث توقف تخمک گذاری و غلیظ شدن مخاط دهانه رحم شود و از ورود اسپرم به رحم جلوگیری می‌کند. اگر این  در اوایل  شود، منجر به سقط جنین نخواهد شد. همچنین خطراتی مانند نقص مادرزادی با  این دارو رخ نخواهد داد

در حال ساختن نسخه بهتری از خودم هستم.
نه عزیزم هفت دونه از یه بسته مونده

رابطتون،تخلیه کامل بود؟یا جلوگیری طبیعی بود؟

من یبار نزدیک پری این کارو کردم،چیزی نشد.ولی بستگی به آمادگیه رحم داره.از دکترت یه مشاوره بگیر تا دیر نشده

رابطتون،تخلیه کامل بود؟یا جلوگیری طبیعی بود؟من یبار نزدیک پری این کارو کردم،چیزی نشد.ولی بستگی به آم ...

تخلیه کامل بود گلم اما بعدش فوری رفتم دستشویی. نزدیک پریود امکان بارداری خیلی کمه منم چندبار انجام دادم باردار نشدم 

تخلیه کامل بود گلم اما بعدش فوری رفتم دستشویی. نزدیک پریود امکان بارداری خیلی کمه منم چندبار انجام د ...

انشالا که به خیر میگذره.ولی بچه اگه زرنگ باشه این چیزا حالیش نیستا😅😅😅

قرص که سهله،از کاندمم رد میشه😂😂