2777
2789
عنوان

الکی الکی دارم وزن کم میکنم 🥴

444 بازدید | 14 پست

اینجوریه که هفته ای نیم کیلو دارم وزن کم میکنم و اصلا راضی نیستم ، از اواسط تیر رژیم رو شروع کردم هدفم ۶۸ بود وقتی بهش رسیدم رژیم رو قطع کردم و سعی کردم تثبیت کنم با اینکه دیگه رژیم نیستم اما همچنان در حال وزن کم کردنم و الان به ۶۵ رسیدم ، بنظرتون دلیلش چیه؟ 

البته قند و شکر و نوشابه کاملا حذف شده و روغن خیلی کم تو غذا استفاده میکنم . اصلا دلم نمیخواد دیگه کمتر بشم خیلی صاف شدم 😭

هرکسی که‌بال داره صرفاً فرشته نیست ، شاید نوار بهداشتیه ⁦⁦⊙⁠.⁠☉⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی بگو چطوری رژیم گرفتی؟ میشه ریپ لی  کنی برام

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
رژیم تثبیت بگیر.

من غذام مثل سابق شده حتی غذای سرخ کردنی هم میخورم ولی کمتر از وقتی که رژیم نبودم شام هم یا نمیخورم یا خیلی کم برنجی باشه ۱۰ قاشق میخورم 

ولی بگو چطوری رژیم گرفتی؟ میشه ریپ لی کنی برام

دو ماه اول رژیم کالری شماری گرفته بودم 

قند ، شکر ، نوشابه ، فست فود ، نان ، نان باگت ، روغن ، سس  ، شیرینی جات هله هوله  همه ی اینا حذف بود من دوماه نون نخوردم ۷ کیلو وزن کم کردم کالری مصرفیم هم اکثرا زیر ۱۰۰۰ بود اکثرا غذاهام گریل بود با سالاد ، سالاد خیییییلی می‌خوردم مثلا با ۵ قایق ماکارونی ۲۰ قاشق سالاد بدون سس می‌خوردم دیگه اواخر به ۱۳۰۰ میرسوندم  

ماه آخر رژیمم سبک تر شد نون رو اضافه کردم تا الآنم همین طوری ولی همچنان دارم وزن کم میکنم 

من یه گریه کنم نیم کیلو کم میشم‌. انقد که استعداد لاغری مزخرف دارن

من سینه ها و باسن رو از دست دادم اعتماد به نفسم کم بود الآنم بدتر شدم