2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متأهلم دیدگاه همه یجور نیست اما من به شخصه از شوخی زیاد.خنده تو نگاه اول.بدتیپ بودن .امروزی نبودن.زی ...

چیکار بکنه مورد تایید میشه؟یه رفتار خاصی که خوشت بیاد

هیزی و متلک لباسهایی که در عرف جامعه نیستنبی ادبی و پرروییتوهین به خودم و خانوادم یا توهین به خانواد ...

هیزی دروغ و رعایت نکردن بهداشتو واقعاا قبول دارم خیلی مهمن

بقیشم که جزو بدیهیاتن واقعا قابل قبول نیستن

خودم پارتنر دارم هیچ توقعی ازش ندارم همینکه مرد باشه رو پای خودش وایسه برا ب هم رسیدنمون تلاش کنه و ...

چه عالی خدا برای هم حفظتون کنه

بعضی خانوما الانا خیلی درخواستای عجیب غریبی دارن

چه خوبین که بهش فشار نمیارین الکی

به طور کلی میگم خیانت زندگی و همه چیو می‌پاشونه اینو همه میدونن لازم نیست جای هم بزاریم

درسته ولی خیلی چیزای ریز دیگه هم هستن که میتونن روابطو خراب کنن فقط خیانت نیست

یه چیزیو کلی میگم 

الان خیلی دخترا پست میذارن خرج کنه بهترین چیزارو تهیه کنه بهترین مکان هارو بریم یا ماشینش و شغلش فلان باشه 

ولی برای من صرفا اخلاق مهمه میگن که یار خوب تمام ماجراست اگه یه ادم با درک بالا تو زندگیت داشته باشی هیچوقت پیر نمیشی روزات هم همیشه خوشه، پول میاد میره هروز هم درحال اومدن و رفتنه هرکی هم با توجه به درامدش خرج میکنه 

اما چیزایی مثل توجه و محبت ادم رو زنده نگه میداره

تو نی نی سایت عضو نشوشدی تاپیک نزن پست نذار

ای وای پس رد شدم😂

چون کسیو ندارم ازش یسری چیزایی که نمیدونمو بپرسم اومدم اینجا

اینجا من برادر معنوی حساب میشم😂