2777
2789

خواب دیدم طبقه بالای خونه ما چندنفر زندگی میکنن که وقتی اتفاقی دیدیمشون متوجه شدیم از دوستای خیلی عزیز و قدیمی بابامن

بچگی با پسرش همبازی بودم و چند وقت پیش بهم پیام داد و  بعد یماه اینا انفالوم کرد 

از ۱۵.۱۶سالگی خود تا لحظه ای که با پسرشون بخوام ازدواج کنم و دیدم این تایم و مثلا سه چهار سال بخدا قشنگ از جلو چشام رد شد

مثل واقعیت بود حتی لحظه ای که من لباس عروس ام رفتم پرو کنم سه تا بود یه قرمز عروسکی بلند یدونه سفید عروس و جالبه یکیش لباسی که خودم از قبل داشتم فقط حالت استیناش یکم فرق داشت

تو پیج بلاگرا عروس دوماد وقتی از آرایشگاه همو میبینن دیدین کلیپ میگیرن؟

من اون لحظه ام دیدم 

یعنی مو به مو یه پروسه کامل 

عاقد عقدمون کرد ولی متاسفانه پلیس اومد شوهرم و گرفت و برد بعد عقد اینجا بهم شوک وارد شد و از خواب بیدار شدم

نمی‌دونم تعبیرش چیه یا اصن تعبیر داره یا نه ولی بجز قسمت اخرش خیلی شیرین بود

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
خواب بد رو‌هیچوقت تعریف نکن شیر آب باز کن بگو‌

نههه بد نبوددد من دوسش داشتم 

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گاهی یه بلایی از سرمون رد می شه و ما تو خواب می بینیمش تموم میشه میره

شاید اینجوری بوده باشه🫠

من رویای صادقانه زیاد داشتم خودم و مطمعنم که هر خوابی یه نشونه ای در پی داره

شاید اینجوری بوده باشه🫠من رویای صادقانه زیاد داشتم خودم و مطمعنم که هر خوابی یه نشونه ای در پی داره

متاسفانه منم :/

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا