2777
2789

پدرم  ب مادرم خیانت کرده با خانومی یک سال ونیم رابطه داره 😢 چند وقت پیش مچش گرفتیم زنه رو زدیم تهدید کردیم ی مقدار اموال به نام مادرم کرد

پدرم گفت دیگ با زنه در ارتباط نیست ولی فهمیدیم هست الان دوباره باهم قرار گذاشتم خواهرم میگ باید بریم دوباره زنه رو بزنیم و تهدیدامون عملی کنیم بنظرتون کار درست چیه 😭

زنه ب شدت مار هفت خط  . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید محرم هستن.تو کشور ما ک ۴ تا دائم ۱۰۰ تا صیغه حلاله‌‌.ولی خب باید رضایت زن اول باشه.وقتی ملک و املاک ب اسم زده .مادرتون بیخیال شه.اگه مادر میتونست تامین ش کنه از لحاط روحی و مسائل زناشوئی مطمان باش پدرت نمی‌رفت با ی زن دیگه

یکی از اقوام ما مشابه شما شدن اونا جلوگیری نکردن زنه هفت خط روزگار کاری کرد طلاق گرفتن با دوتا بچه خودش ازدواج کرد باهاش دارن زندگی میکنن زنه خودشم دوتا پسر داشت ک مرده برای اونا پدری میکنه اما بچه های خودشو سال ب ماه نمیبینن

یکی از اقوام ما مشابه شما شدن اونا جلوگیری نکردن زنه هفت خط روزگار کاری کرد طلاق گرفتن با دوتا بچه خ ...

دقیقا صحبتاشون باهم شنیدیم گفت دیگ با بچه هام کات کردم

به زنه چیکار دارید؟ یقه پدرتون رو بگیرید چون این نشد یکی دیگه

صحبتاشون ک شنیدیم فهمیدیم زنه از اون هفت خطا ب پدرم میگ برو بچه هاتو بزن بگو من زنتم دوسم داری☹️