2777
2789
عنوان

بگید کجا زندگی میکنم ویوم📸

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 36 پست

این جهت مزاح بود گفتیم و خندیدیم خداروشکر سقفی برای زندگی داریم درسی که میشه گرفت اینه که من بتونم با تلاش خودم رو از صفر به صد برسونم و پز بدم بنظرم اون خیلی پز داره تلاش و هوش و از پا نشستن پز داره 

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
روف گاردن نیاوران بغل اطلس مال😆😆😆😆

چادرم تریبلکسه الان بگم فکر می‌کنی پزه ولی میگم فشار بخور😂

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره گلم چونکه اون ورا زیاد میرم میام برام عجیب بود فقط چرا تو امضات نزدی پس تهران نیاوران؟!مشخصه خیل ...

آره بابا چیزی واسه تو آرزوعه واس من خاطری با ایموجی دهن کجی😂

توی ی قبرستانی جای دیگه اهههههههی عکس کوچولو از چادر گرفتی انگار ما سازمان ملل هستیم که تورو پیدا کن ...

در جهت تاپیک پر بازدید فداتشم من تو خونم😂