2777
2789
عنوان

باردار ها و متاهل فقط بیان لطفااااااااا🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 35 پست
دیروزآزمایش دادم دیروز میشد ۱۴ روز که امپول زدم

خب پس حله بارداری گلم اثر امپول برا من نهایتا ۵ روز موند

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید جنوبی هستید؟

نه عزیزم تهران 

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾
بارداری مبارکه شما مشکلتون چی بود ای یو ای کردین?

مرسی فدات شم 😍 من تنبلی تخمدان داشتم و همسرمم اسپرمش ضعیف بود 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
نه عزیزم تهران

ای یو ای شدنمه جنوبی ها میگن شدمه نشنیدم تو تهران😂😂😂 خیلی جالب گفتین

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

این با اینکه مثبته ولی مشکوکه عزیزم چون عددش کمه باید ۴۸ ساعت بعد دوباره تکرار کنی اگه دوبرابر بشه ا ...

آره فردا باید دوبارهآزمایش بدم ولی میخوام بعد از ظهر هم برم 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

چه تاریخ خوبی هم بی بی چکت مثبت شده😄روز تولد من

.منم یه نی نی یه ماهه دارم دعا میکنم توهم نی نی تو بغل کنی❤️

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
چه تاریخ خوبی هم بی بی چکت مثبت شده😄روز تولد من.منم یه نی نی یه ماهه دارم دعا میکنم توهم نی نی تو ب ...

مرسی فدات شم برام دعا کن استرس دارم 

ای یو ای شدنمه جنوبی ها میگن شدمه نشنیدم تو تهران😂😂😂 خیلی جالب گفتین

منظورم این بود هفت روزه آی یو آی کردم🫠

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾
مرسی فدات شم 😍 من تنبلی تخمدان داشتم و همسرمم اسپرمش ضعیف بود

دقیقا مث ما 

دیشب دکترم گف باید ای وی اف کنی خیلی روحیه مون خرابه نمی دونم چیکار کنم 

شما کجا این کارو کردین 

اگ تهران هست به منم ادرسشو بده خدا خیرت بده

دقیقا مث ما دیشب دکترم گف باید ای وی اف کنی خیلی روحیه مون خرابه نمی دونم چیکار کنم شما کجا این کارو ...

عزیزم تهران نیستم وای دوتادکتر خوب میشناسم توی تهران https://www.instagram.com/dr.sheibani.samaneh?igsh=MWkyZjdlYjR3MW42Nw==

برو توی لینک داخل اینستا پیجش رو ببین خیلی ها باردار شدن پیشش

https://www.instagram.com/dr_mehrnush_amiri?igsh=Znk1d2Q0a2k1b3Y4 اینم دکترمهرنوشه عالیه

دقیقا مث ما دیشب دکترم گف باید ای وی اف کنی خیلی روحیه مون خرابه نمی دونم چیکار کنم شما کجا این کارو ...

مگه چندسالته ای وی اف کنی