2777
2789
عنوان

چرا این بچه اینجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 22 پست
خب جیغ و داد میکنه. میزنه‌. ما همیشه باهاش آروم رفتار کردیم ولی از بچه های دیگه یاد گرفته. یه نوزادم ...

ببین دو بار نه سه بار اقا ده بار جیغ میزنه بعد خسته میشه ،تغییر عادت همیشه سخته ولی شدنیه

خیلی شیر میخوره روزی سه لیوان. اصلا خیلی ماجرا داره غذا خوردنش

پسر منم بد غذاست دوروز شیر نخر ببین چیکار میکنه کلا تنقلات نذار خونه 

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هنوز زودتر ..... ممکنه کثیف کنن اما مستقل میشن .....من از وقتی نشستم یاد گرفت دخترم میزاشتم توی میز ...

بله درسته حرفتون. منم از همون کوچیکی یه قاشق هم میدادم دستشون،، خم خودشون میخوردن هم من میدادم.. ولی اینکه کامل سر سفره بشینن و با هم غذا رو تموم کنیم از همون 3 سالگی یاد گرفتن 

خب عزیزم بچه ی 6 ساله بزرگه. شما خیلی دیر دادین خودش عذا بخوره. از 3 سالگی دیگه بچه ها باید خودشون غ ...

بله بزرگترین استباهم همین بود دلیلشم اینه کم غذا بود و دلم میسوخت از بس لاغر بود. 

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

بله بزرگترین استباهم همین بود دلیلشم اینه کم غذا بود و دلم میسوخت از بس لاغر بود.

ببین عزیزم باور هیچ بچه ای گشنه باشه آروم نمیگیره حتما درخواست میکنه. من همیشه برا دخترام از همون اول قانون گذاشتم به هیچ وجه نباید قبل وعده های اصلیشون هله هوله بخورن. وعده های اصلی رو کامل باید بخورن البته من هیچوقت هم ظرف غذاشونو پر نمیکنم خیلی اندازه یا کم میریزم که ظرفشون خالی بشه حالا سیر نشدن خودشون درخواست میکنن دوباره میریزم. دیدم مادرهایی که اندازه خودشون برا بچه ها میریزن، هم اسراف میشه، هم بچه زده میشه 

ببین عزیزم باور هیچ بچه ای گشنه باشه آروم نمیگیره حتما درخواست میکنه. من همیشه برا دخترام از همون او ...

الان بنظرتون چکار کنم؟ ببین هر موقع میخوام سف ه بندازم میگه شیر میخوام. یمدت نمیدادم بهش لجبازتر شد، جدیدا میگم هرجور خودت دوست پاری من میخوام غذا بخورم. دیگه بهونه میگیره که توهم نخور بعدا بخور میگم خب من گرسنمه الان وقت غذاست. دیگه همینجوری هر ظهر برنامه داریم. شام چون باباشم هست باز بهتره، میشینه سر سفره ولی دوساعتی طولش میده . واقعا نمیدونم چه رفتاری داشته باشم. اگه یه الگوس درستی داشتم و میدونستم ادامش بدم اوکی میشه خیلی خوب بود. من تحملم کم نیست فقط نمیدونم بهترین روش در حال حاضر چیه

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

الان بنظرتون چکار کنم؟ ببین هر موقع میخوام سف ه بندازم میگه شیر میخوام. یمدت نمیدادم بهش لجبازتر شد، ...

بهترین روش به نظرم مقاومت کردن شماس. ببین بچه تون یاد گرفته با شما لجبازی کنه همونطور که خودتون گفتید وقتی شوهرتون هست میشینه پای سفره. شما میتونید یه ساعت  زودترشیر رو خودتون بدید وموقع ناهارتون شیر رو از یخچال بردارید. یکی دو هفته شاید اذیت کنه ولی یاد میگیره