2777
2789
عنوان

چرا این بچه اینجوریه

222 بازدید | 22 پست

واقعا خسته شدم دیگه، پسرم شش سالشه، تقریبا چهارماهه خودش غذاشو میخوره ولی کلا کم خوراکه. حالا قبلا خودم میدادم دهنش و سرسع جمع میکردم سفره رو. ولی الان که روز بروزم بدتر میشه مثلا سفره میندازم همه مون میخوریم پا میشیم آقا هنوز لب نزده یا یه قاشق خورده. میشینه ها ولی همش حرف میزنه یا همینجور میشیپه و نمیخوره. گاهیم میره اینور اونور. بلاخره یه دوساعتی سفره وسطه‌. بهش میگیم اگه میل نداری اشکال نداره نخوری بعدا بخور، بازم کارش همونه. نه میخوره نه میذاره جمع کنم. کلافه شدم از دستش. 

هر مدلی هم بگید باهاش رفتار کردم. هیچی جواب نمیده

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه روز بزار گشنه بشه. سر سفره نخورد دیگه براش نذار، گریه هم کنه بگو سر سفره بایستی میخوردی. احتمالا قبل غذا هم یه چیزایی میخوره که سر سفره اشتها نداره. اگه اینطوره دو ساعت قبل سفره انداختن نزار چیزی بخوره

هله هوله زیاد نده بهش بچه گرسنه بمونه در این صورت ۵دقیقه اول سفره همه غذاشو میخوره

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
خب عزیزم بچه ی 6 ساله بزرگه. شما خیلی دیر دادین خودش عذا بخوره. از 3 سالگی دیگه بچه ها باید خودشون غ ...

هنوز زودتر ..... ممکنه کثیف کنن اما مستقل میشن .....من از وقتی نشستم یاد گرفت دخترم میزاشتم توی میز غذا میزاشتم جلوش بعدش کلا لباسش و عوض میکردم 

قاطع نیستی،نمیذاره چیه سفره رو جمع کن

خب جیغ و داد میکنه. میزنه‌. ما همیشه باهاش آروم رفتار کردیم ولی از بچه های دیگه یاد گرفته. یه نوزادم دارم گناه داره دعوا کنیم میترسه. 

هله هوله زیاد نده بهش بچه گرسنه بمونه در این صورت ۵دقیقه اول سفره همه غذاشو میخوره

خیلی شیر میخوره روزی سه لیوان. اصلا خیلی ماجرا داره غذا خوردنش