دخترم دوم دبستانه اصلا به درساش اهمیت نمیده از همون پیش دبستانی همینطوره پارسال از شروع تا پایان تکالیفش مینشستم بالاسرش گفتم پارسال، سال اولش بود امسال دیگع خودش مینویسه میخونه امااا نه تا من زورش نکنم انجام نمیده تکالیفشو چیکارکنم😣😣
شما خودت هم فشار روت هست بخاطر فوت همسرت ....کمی مسلط باش دیدی که همین تاپیک خیلی ها شبیه شما بودن ت ...
تو این زندگی اونقدررر عذاب و سختی کشیدم بااینکه همسرم فوت شده خودم وضع مالیم خوب نیس اما سعی مبکنم هیچی براش کم نزارم همه چی براش فراهم میکنم تا کمبودی نداشته باشه و نبود باباشو حس نکنه میون این همه بدبختی همه چشم و امیدم به دخترمه میخوام مثه من نشه میخوام درسشو بخونه به یجایی برسه اصلا به فکر خودم نیستم همه اینده و امیدم دخترمه
من پسرمو این هفته گزاشتم به عهده معلم میگم بیا درساتو بنویس میدونه بگه نه زنگ میزنم معلمش البته معلمش فقط با زبون خوش حرف میزنه باهاش دلشو بدست اورده
در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷 بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...