2777
2789
عنوان

با مامانم دعوام شد

144 بازدید | 11 پست

گیس گیس کشی ک تو زشت دماع دراز فلانی با چوب افتاد دنبالم از بچگیمم یسره میگف زشتی الان دارم گریه میکنم من بچه توام منم بش فش دادم گفتم اگ من زشتم توام زشت و میمونی بابا حق داره حی از ظاهرت بد بگه و بت خیانت کنه بینیم منم به ت رفته دلم خنک شد اما خب گریم میاد حی میگه میگه کاش بیمیری و...  دانشگاه قبول نشدی در حالی ک رتبم خوب بود نم چر نشد حالم بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای این دعواهای بچه گونه چیه عزیزم باید یاد بگیری جوابایی بدی که مامانت نتونه جواب بده و برای همیشه اون حرفی که بت میزنه رو بذاره کنار .مثلا میگه توزشتی بگو باشه من زشتم توکه خوشکلی چیکار کردی به کجارسیدی ؟  

لایک نکنید .توروخدا 
اینم گفتم

پس یه راه دیگه بهت یاد میدم بنظرم این راه جواب میده .یکی دوروز هرچی توهین کرد دوسه ثانیه نگاش کن بعد چشمتو ازش بردار و سکوت مطلق .ببین دوسه روز بعد رفتارهاش چه شکلی میشه مطمعنم کم میاره خسته میشه ولت میکنه

لایک نکنید .توروخدا 
پس یه راه دیگه بهت یاد میدم بنظرم این راه جواب میده .یکی دوروز هرچی توهین کرد دوسه ثانیه نگاش کن بعد ...

حی حی میگه بمیری کاش دختر نداشتم کاش حالا منم اولین فرزندم به دونه دخترم ببشتر نداره

حی حی میگه بمیری کاش دختر نداشتم کاش حالا منم اولین فرزندم به دونه دخترم ببشتر نداره

الان توی اکثر ونه ها دعواس اون میگه این نباشه بمیره این میخواد اون نباشه بمیره اعصاب ها له و داغون .ولی ازقبل نقشه بریز یبار دیگه بهت گفت بمیری و ...انگار چیزی نشنیدی .ندیدش بگیر .میبینه پایه دعوا دیگه وجود نداره .دیگه هیچی نمیگه .امتحان کن نتیجه میده .البته قهر نکنیا فقط تا این چیزا رو گفت سکوت کن .

لایک نکنید .توروخدا 
ی سوال تگ چیه؟

تگ اینجوریه که اول @میزنی بعدش اسم کاربری هرکی خواستی رو مینویسی بعد جملتو مینویسی آگه اسم کاربری من ابی شد برام پیام میاد که تومنو صدا زدی 

لایک نکنید .توروخدا