2777
2789
عنوان

ی سوالللل

145 بازدید | 32 پست

دوستان ی شخصی هست تو زندگیم خیلی آدم با شخصیته شعور و فهمش بالاست خیلیم منو درک می‌کنه .اون ۲۳سالشع من۱۹ نظامیه خونه و ماشین ووو.داره ..ازم خواستگاری کرد.ولی ی چیزی هست اونم اینه موقعی ۱۹سالش بوده ی ازدواج سنتی داشت بعد ۲۰روز جدا شده چون دختره مریضی سر داشته و بهش نگفته اینم قرصاشو دیده قسم خورد گفت ۲بار دیدمش ...کارش هم مرزبانع 

بنظرتون اشکالی ندارع ازدواج کنم باهاش ؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ته و توشو در بیار بعد 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

نظر شخصیه‌ من اینکه‌ با شغلش‌ مشکل دارم پس‌ نظر من نه هست

بعدشم‌ اگه قبلا از روی‌ عاشق‌ شدن‌ میخواسته با اون دختر ازدواج کنه خیلی بی رحم‌ بوده ک بخاطر مریضی ولش‌ کرده و کنارش‌ نمونده‌. حتما‌ عاشق نشده بوده‌

کسایی‌ ک عاشق میشن‌ تا آخر پای‌ عشقشون‌ هستن و مراقبشن‌