2777
2789
عنوان

تا حالا به این قضییه فکر کردید

117 بازدید | 8 پست

من فکر میکنم که برای ازدواج واقعا وقت ندارم، اگه ازدواج کنم سرکار میرم کی وقت کنم به زندگی برسم؟کی وقت دارم من اصلا شام و ناهار درست کنم؟ بعد باید بچه بیارم پس ورزش هم نمیتونم بکنم، روزی چند ساعت وقت میکنم اصلا مدیتیشن کنم؟بعدم حامله بشم کلی داستان دارم، واقعا چکار باید کرد؟ تا حالا فکر کردین که اصلا وقت ازدواج کردن ندارین؟

دردِ دلَت رابشنود،بهتر زِ ما درمان کند…🥲

من به این فکر میکنم که زمان ذوق آرزوهام گذشته 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرو میشه یکاریش کرد

چون خودشم سرکار میره و ...

غذا هم میشه یکاریش کرد

حاضری پخت یا از قبل آماده کرد

ولی بچهههههه هیچکاریش نمیشه کرد

تا مدتها دست و پات قفله

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

شوهرو میشه یکاریش کردچون خودشم سرکار میره و ...غذا هم میشه یکاریش کردحاضری پخت یا از قبل آماده کردول ...

همون شوهرم بنظرم نمیشه کاریش کرد چون یکروز دوروز نیس

بعد من از حامله بودن متنفرم، اینهمه سال ورزش کردنم به فنا بره 

دردِ دلَت رابشنود،بهتر زِ ما درمان کند…🥲

دقیقا 

کارای صبح تا بعد از ظهر فلج کننده ی زندگیه

شغل خانوما باید صبح باشه تا ظهر

که ناهارو خونه باشن

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم