2777
2789
عنوان

چجوری تو پلوپز برنج بپزم

128 بازدید | 13 پست

گاز رو قطع کردن منم بلد نیستم تو پلو پز برنج بزارم چندباری گذاشتم شفته شد اصلا بلد نیستم دما و فشار رو‌درست تنظیم کنم ...اگه کسی بلده ممنون میشم بهم یاد بده

لا إله إلّا اللّه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مال من فیلیپسه یه دکمه داره clwaypot rice

یعنی با تهدیگ من همیشه ازین استفاده میکنم

اول روغن بریز به اندازه که کفو کامل بگیر بعد سیب زمینیای ته دیگو بریز بعدم برنجی که قبلا خیس کردی بعدم آب بریز یه بند انگشت بالاتر از برنج بعدم درشو ببند خودش نیم ساعت بعد بوق میزنه درو باز کن روغن بریز دوباره ببند نیم ساعت دیگه میپزه و تمام عالی خوشمزه راحت بی دردسر

سلام وقتتون بخیر باشه داخل یکی از تایپیک ها دیدم ک گفته بودین ۱ ساله پودرسنجد مصرف میکنین و زانو درد همسرتون خوب شده میشه لطفا بگین مشکل زانوشون چی بود ک خوب شد خواهر من یه آرتروز خفیف گرفته و کلا استخونای ضعیفی داره و دکترا هم ک فقط قرص میدن 😭😭خیلی راجب سنجد شنیدم واقعا به نظرتون مفیده و خواهرم مصرف کنه نتیجه میبینه ‌؟!لطفا جواب بدین دعاتون میکنم 🙏

سلام وقتتون بخیر باشه داخل یکی از تایپیک ها دیدم ک گفته بودین ۱ ساله پودرسنجد مصرف میکنین و زانو درد ...

سلام عزیزم .....بله همسرم بعد استفاده خیلی بهتر شد ....هر روز ی قاشق غذا خوری داخل ی لیوان شیر گرم میخریذم کنارش هم موز و کره بادوم زمینی و خرما هم میزدم و مخلوط میکردم ....ولی مهم همون سنجد 

لا إله إلّا اللّه
سلام عزیزم .....بله همسرم بعد استفاده خیلی بهتر شد ....هر روز ی قاشق غذا خوری داخل ی لیوان شیر گرم م ...

پاشون ورم داشت یعنی آرتروز بود ؟؟دارویی استفاده نکردن دیگ ؟! ممنون ک جواب میدین 🙏❤️

پاشون ورم داشت یعنی آرتروز بود ؟؟دارویی استفاده نکردن دیگ ؟! ممنون ک جواب میدین 🙏❤️

نه ورم نداشت درد میکرد موقع راه رفتن تق تق صدا میداد 

برای آرتروز قلم و پای مرغ خیلی خوبه 

لا إله إلّا اللّه