2777
2789
عنوان

خواهش میکنم این ی دفه روبیایین

88 بازدید | 6 پست

من اسم بچمو بخاطر این توودوران بارداری مشکلات زیادی داشتم اسمشو اسم معصومه  ب نیابت حضرت معصومه گذاشتم چون بچم هزاربلاسرش اومد تودوران بارداری وهم اسم دختر اولیم نیس الان جاریام همه اسمای بچه هاشون قشنگن وباکلاس وبارها بقیه بهم گفتن این چ اسمی بود گذاشتی ودلم مشکست کلا جدیدا خیلی زندگیموبابقیه مقایسه میکنم واحساس میکنم فقط منم ک آرامش ندارم وغبطه زندگیاشون رومیخورم بیایین بهم بگید چیکارکنم اروم بشم تمرکز کنم روزندگی خودم

اگه قراره باحرف هرکسی اینقدر احساس خلاداشته باشی پس اماده باش که تو زندگیت شاهد خیلی از شکست ها باشی 

ما ادما یاد نگرفتیم که خودمونو دوست داشته باشیم زندگیمونو دوست داشته باشیم .فقط منتظر یک حرکت یایک حرف از دیگران هستیم که بزنیم توسرخودمون که چرا اینکارو کردم .

خواهر من زندگیتو‌کن لذت ببر هیچکس با اسم باکلاس ادم خشبختی نشده .به تصمیمی که گرفته بودی الانم احترام بزار ،من نقصی توی این اسم نمیبینم اسم زیباییه .منتها روخودت کار کن موفق باشی

اگه قراره باحرف هرکسی اینقدر احساس خلاداشته باشی پس اماده باش که تو زندگیت شاهد خیلی از شکست ها باشی ...

جامع و کامل

♡خدایا شکرت♡                                 ☆اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم☆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب واقعا اسم قدیمیه‌ ! و خب وقتی بره مدرسه هم احتمالا قراره مسخره بشه ببخشید رک گفتم

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶